Kao sto se vidi na snimku organizacija ballasi sve vise primaju nove clanove koji krse pravila ili su cheateri mislim da ovo treba da se resi jednim ili drugim putem.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pretpostavljam da aludiras na warn organizaciji radi random lika koji se odlucio da ukljuci cheat i nekome smjesti warn.Kao sto se vidi na snimku organizacija ballasi sve vise primaju nove clanove koji krse pravila ili su cheateri mislim da ovo treba da se resi jednim ili drugim putem.
ne naprotiv nego me nervira da neko dobije org a da prima svakoga , ima dosta problema sa novim ballasima pg , lta , cheateri ,....Pretpostavljam da aludiras na warn organizaciji radi random lika koji se odlucio da ukljuci cheat i nekome smjesti warn.
Jer to se dogada po svim organizacijama i na to ne mozes utjecat. Kako da netko tko prima ljude u org zna da li je toj osobi u interesu sjebat nekog ili ne?
Nemojte smjestat warn bezveze jer je u interesu da svi gangovi/organizacije funkcioniraju kako bi bilo zabavnije.
Ili mozda imas ti nekoga tko zeli preuzet ballase? Onda te razumijem skroz
pa vidis kakav je vama mentalitet da kazete da svi radite pg i lta buraz ugledajte se malo na druge i nisam dete da se svadjam na forumu, potvrdjeno je da je ballas vozio je vas hq auto i ima vas pancir.Pa lol kako mislis da bi leader org trebao znati da je netko cheater osim dok ne dode do ovoga?
Ovaj vise nece biti dio org sigurno, a pitanje je da li je dio org uopce jer to sto je u ljubicastom ne znaci da je ballas
A i budimo realni, PG i LTA rade svi. Ne mozes reci da samo ballasi to rade stari moj haha
Pregled zalbe u toku...
Tolik zaostjanjaPregled zalbe u toku...
Nije novi igrač niti cheateri, mnogi ga poznaju na serveru, jako je draga osoba.Kao sto se vidi na snimku organizacija ballasi sve vise primaju nove clanove koji krse pravila ili su cheateri mislim da ovo treba da se resi jednim ili drugim putem.
Tolik zaostjanja
Zao mi je sto imam 22:53 od 23:04Da li kojim slučajem posedujete snimak od 23:04 do 23:07 ?