Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected FearRP ID:52097,51143,58052,57990,47926

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
26334
Players nickname
Diego Callderone
Suspect ID
52097,51143,58052
Date of violation
Mar 21, 2024
Time of violation
19:18
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=TErj68KLSvE

Diego Callderone

Player
Player
Oni su me ubili kod pijaca i poceli su da krse pravila shto prvo su gurnuli auto za da bi me olecili a posle toga kad sam se bunio da necu da dignem ruke dok oni igraju fearRp poceli su da me pucaju i da me olece sve dok nije dosla visha sila tako da zelim da budu kazneti

Sakib Silvia

Player
Player
Oni su me ubili kod pijaca i poceli su da krse pravila shto prvo su gurnuli auto za da bi me olecili a posle toga kad sam se bunio da necu da dignem ruke dok oni igraju fearRp poceli su da me pucaju i da me olece sve dok nije dosla visha sila tako da zelim da budu kazneti
self reporto si se nisi podigao ruke a ti treba da imas fear ne mi nek rese admini sve se vidi

Jonas Conzone

Player
Player
Self reporto si se ne cuje se kako pricas i plus nisi digo ruke a ti trebas da imas fear a ne mi nas je bilo petoro al neka administracija odluci

Denza Washington 🔥

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu žalbu​

Dostavite pov gdje se cuje Vaš glas kada pricate, pogledajte kada ste upload video da se nije nešto poremetilo u toku prijenosa videa

Imate rok 12h

Status
Not open for further replies.
Top Bottom