Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
42945
Players nickname
Konte Elpatron
Suspect ID
22323
Date of violation
Mar 22, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://imgur.com/GukG1KZ

Konte Elpatron

Player
Player
dobro vece pozdravljam vas sve zelim da prijavim momka pod imenom Carlos Armone ID:22323
ja ne znam koji je ovo put da mi neko iznosi rl stvari iz zivota u in game ja sam svoju kaznu dobro odsluzio u rl i kad sam pisao unban napisao sam iskreno kako jeste i vec jednom sam vam slao poruku za doxing gde su mi momci slalli iste ovakve poruke...
Rejected - Unban appeal G.P 4.1 I Luka Lucciano ovde u unbanu sam napisao da sam u kucnom privotoru kao sto sam i bio i napisao sam sve kako jeste jer nemam nameru da lazem ali sa takvim stvarima ne zelim da se ovde neki ljude igraju...
ovde se tacno vidi kako sam pozdravio momka koji je bio kod nas u familiji i zeleo sam da ga pozdravim od svih nas ali lider te familije pise sledece i to javno u cc

govori mi konte nanongica jednom sam precutao

ovde se opet jasno vidi da covek ne moze da izdrzi da saceka 2 minuta u cc nego je odma opet napisao nanogica

molim da ostro se kazni lider familije armone jer ne moze da prestane covek da siri lazi i da bude toliko toksican ! KONTE

Denza Washington 🔥

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam ODBIT ovu žalbu !

Nedovoljno dokaza !

Dokazi stariji od 2 dana, sve i da nisu nedovoljno dokaza za doxing, stvari koje su napisane poput ovog vezano za " nanogicu " ne mogu se smatrati kao doxing, Vaša najveca greška što ste to iznijeli javno na žalbama a to je dostupno svim igracima, nažalost niste trebali to, razumijem Vašu iskrenost ali opet treba imati granice, provociranje jeste, i može se racunati kazna poput MG ili Bait, za kaznu doxing, igrac mora doxati vaše informacije, poput grada gdje živite, vaše irl ime, vaše godine, adresa i slicno, nadam se da ste razumjeli i pripazite kome iznosite vaše privatne informacije i na koje mjesto.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom