Informacije
1. Vaše ime IRL:Aleksa
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):Od 12:00-19:00 a vikendom od 10:00-22:00.
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):5-6 sati a vikendom i po 10-ak sati.
6. Vaš Discord:Rasa#7066
7. Vaše ingame ime:Rasa Milic
8. Vaš ID:2324
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
-Zeleo bih da postanem clan administracije posto znam dobro pravila,mislim da je jako zanimljiv posao i zato sto bih pomogao ljudima koji su pocetnici,odgovarao na pitanja,kaznjavao koga treba...Hteo bih da vidim kako je biti admin.
2. Koje su vaše prednosti?Moje prednosti:Slusam sta mi se kaze,strpljiv sam,aktivam sam,saradjujem sa ljudima...
3. Koje su vaše najveće slabosti?Nemam slabosti
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)Nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Trenutno ne,ali skola ponekad.
Select for moderation
1. Vaše ime IRL:Aleksa
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):Od 12:00-19:00 a vikendom od 10:00-22:00.
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):5-6 sati a vikendom i po 10-ak sati.
6. Vaš Discord:Rasa#7066
7. Vaše ingame ime:Rasa Milic
8. Vaš ID:2324
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
-Zeleo bih da postanem clan administracije posto znam dobro pravila,mislim da je jako zanimljiv posao i zato sto bih pomogao ljudima koji su pocetnici,odgovarao na pitanja,kaznjavao koga treba...Hteo bih da vidim kako je biti admin.
2. Koje su vaše prednosti?Moje prednosti:Slusam sta mi se kaze,strpljiv sam,aktivam sam,saradjujem sa ljudima...
3. Koje su vaše najveće slabosti?Nemam slabosti
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)Nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Trenutno ne,ali skola ponekad.
Select for moderation