Poštovana administracijo....
Imam prijavu na ID: 34268 za pravilo Ban Evading.
Kao što većina znate, ID 34268 je dobio ban za G.P 1.7, to jest sam je sebe okacio
kako bi bio cist u logovima poslije bana...
Međutim, dolazi trenutak u kojem ID 34268 krši pravilo Ban Evading....
Ovdje imamo žalbu gdje je igrač dobio ban za G.P 1.7 : Approved - G.P. 1.7 | 34268
Prije nego što je adminstrator po imenu Michael Goat počeo pregledati žalbu, napisao je "Na razmatranju"....
Kada je ID 34268 vidio da je žalba na njega na razmatranju, prebacio je svoju porodicu na svog prijatelja ( Cipi Raggazi ID 27876)
kako nebi izgubio neformalnu organizaciju, to jest kako nebi morao cekati 30 dana da opet zatraži neformalnu organizaciju..
Link od prebačaja porodice: Approved - Akatsuki I Neformalna organizacija
Molim adminstraciju da detaljno pogleda ovu žalbu i da dobro razmisli....
Hvala
Imam prijavu na ID: 34268 za pravilo Ban Evading.
Kao što većina znate, ID 34268 je dobio ban za G.P 1.7, to jest sam je sebe okacio
kako bi bio cist u logovima poslije bana...
Međutim, dolazi trenutak u kojem ID 34268 krši pravilo Ban Evading....
Ovdje imamo žalbu gdje je igrač dobio ban za G.P 1.7 : Approved - G.P. 1.7 | 34268
Prije nego što je adminstrator po imenu Michael Goat počeo pregledati žalbu, napisao je "Na razmatranju"....
Kada je ID 34268 vidio da je žalba na njega na razmatranju, prebacio je svoju porodicu na svog prijatelja ( Cipi Raggazi ID 27876)
kako nebi izgubio neformalnu organizaciju, to jest kako nebi morao cekati 30 dana da opet zatraži neformalnu organizaciju..
Link od prebačaja porodice: Approved - Akatsuki I Neformalna organizacija
Molim adminstraciju da detaljno pogleda ovu žalbu i da dobro razmisli....
Hvala