By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ovo je CL ovde nema nikakvog BA zato sto kada sam se vratio u igru bio sam mrtav a ne ziv da sam bio ziv bio bi BA ali na povu se vidi da sam bez svesti.Vidi se u povu
slazem seOvo je CL ovde nema nikakvog BA zato sto kada sam se vratio u igru bio sam mrtav a ne ziv da sam bio ziv bio bi BA ali na povu se vidi da sam bez svesti.
tacno tako svakome moze da se desi da mu pukne igrica ne kacite takve gluposti na forumslazem se
Moze da se desi da ti pukne igra i da se vratis normalno u igru. Ali da ti pukne igra 2 puta u roku od 2 3 minuta tesko..tacno tako svakome moze da se desi da mu pukne igrica ne kacite takve gluposti na forum
Nazalost nemam pov ali sam se vratio i bio u nesvesti i posle 5 minuta sam poslat u bolnicuMoze da se desi da ti pukne igra i da se vratis normalno u igru. Ali da ti pukne igra 2 puta u roku od 2 3 minuta tesko..
meni iskreno zna tako nekad da se desi iskreno skloni zalbu nije vredno da kacis lika ako vec si dobio odgovorMoze da se desi da ti pukne igra i da se vratis normalno u igru. Ali da ti pukne igra 2 puta u roku od 2 3 minuta tesko..
Jasno se vidi u povu kada se vratio u igru da je bio bez svestiBio si ziv posle drugog vracanja u igru ali nisam imao vremena da stojim da te cekam i da to snimim