Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Anita Kush

Сисај звездо!!!
Player
Joined
Mar 16, 2024
Messages
10
Ime: Anita Kush
Pol: Z
Starost: 23
Rasa:tamna
Nacionalnost: Ruskinja
Mesto rođenja: Moskva
Otac: Dmitri
Majka: Marija
Težina: 63kg
Visina: 172cm
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Roze/Ljubicasta
Tetovaže: Sake,Ruke,Stomak,Ledja
Prednosti: inteligentna,pametno razmišljanje,dobro obucena u borbama
Slabost: Zivci
Životna priča:
Anita Kush rođena je u surovom srcu grada i odrasla je usred siromaštva i kaosa. Njeno djetinjstvo bilo je u nevolji, odrastajući u susjedstvu u kojem je kriminal bio svakodnevna stvarnost. Njena obitelj jedva je spajala kraj s krajem, a Anita je brzo naučila da su pravila preživljavanja drugačija na ovim ulicama.

U mladosti se našla uvučena u lokalne bande, tražeći osjećaj pripadnosti i zaštite. Anita je bila bistra i inteligentna, ali okolnosti su je gurnule u život u kojem se kriminal činio jedinim održivim putem. Postala je poznata po svojoj uličnoj pameti i strateškom razmišljanju, zaradivši poštovanje i strah u kriminalnim krugovima.

Kako je rasla, Anitin ugled se širio. Bavila se raznim ilegalnim poslovima, od sitnih krađa do organizovanih pljački. Imala je neobičnu sposobnost preciznog planiranja i besprijekornog izvođenja operacija, zbog čega je među onima koji su znali za njene podvige dobla je nadimak "Senka". Ali ovaj život nije bio besplatan. Anita je izgubila prijatelje zbog nasilja, provela je vrijeme iza rešetaka i osetila je težinu svojih izbora u trenucima samoće.

Međutim, usred haosa, Anita je žudila za više. Duboko u sebi, ispod površine, kuvala se grižnja savjesti i čežnja za iskupljenjem. Slučajan susret s nekim iz njene prošlosti, figurom mentora koji je vjerovao u njen potencijal, doveo je do transformativne epifanije u njoj.

Odlučna da zbaci okove svog kriminalnog života, Anita je donio odvažnu odluku da prekine veze sa svojim vezama u podzemlju. Sklonila se u zabačeni grad, daleko od urbane džungle koja ju je oblikovala. U početku naišla na sumnju i nepovjerenje, postupno je stekla povjerenje mještana koristeći svoje vještine da zaštiti zajednicu od vanjskih prijetnji.

U ovom novootkrivenom utočištu, Anita se pokušala iskupiti za svoja prošla nedjela koristeći svoje znanje o ulici kako bi spriječila kriminal i pomogao provođenju zakona. Postala je svetionik nade, koristeći svoja iskustva kako bi odvratila problematičnu mladost od istih zamki kojima je ona vec bila podlegla.

Putovanje je bilo teško, obilježeno trenucima sumnje i stalnom sjenom njene prošlosti, ali Anita Kush pojavila se kao simbol transformacije, svjedočanstvo mogućnosti iskupljenja čak i u najmračnijim okolnostima.

1. Anita se može suočiti s dvojicom protivnika u bilo kojem trenutku.
2. Anita je vešt u pružanju prve pomoći, pretraživanju lica, pljačkanju, kupljenja stvari sa poda, vuči i ubacivanju ljudi u vozilo s revolverom u ruci.
3. Anita može voziti svaki off road auto do 70 km/h.
4. Anita može pretrazivati lice sa bilo koje strane osobe.
5. Anita mogu da pljackaju samo ako ima minimum tri puske na glavi (nema strah od dve).
6. Anita može da rukuje oružijem visokog kalibra kao što su heavy sniper heavy shotgun i light machine gun.

Pazit ce se da se P.D 1.6 pravilo ne prekrsi!
 

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,691
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

S obzirom da se radi o personalnoj biografiji sve stvari vezane za organizaciju vam nisu dozvoljene
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom