Sve u pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ma da imam pov i juce od kada sime vredjo i ovo svaki dan pises u fam chet i vredjas celu fammene je drug pito kako se zove pesma jade u femu smo i nebi nikad mislio brat
sto ti kacis svoje iz fama nidje veze to bas ono nez neam reci sta da kazem.
nezanima me nesme nikako da vredjasto ti kacis svoje iz fama nidje veze to bas ono nez neam reci sta da kazem.
Imas verovatno fetis na fam pa ih kacis,verovatno nisi neki rank pa zato to radis i nije okej prema njima da tako radis ko si ti da kacis nekoga ??nezanima me nesme nikako da vredja
kaciz iz fema ajde neznas se saliti ili sat?nezanima me nesme nikako da vredja
decko nije zivot okej jbg ja nebi povuko ovu zalbu nikad neka admin odluci dali je ovo da se kazni ili neImas verovatno fetis na fam pa ih kacis,verovatno nisi neki rank pa zato to radis i nije okej prema njima da tako radis ko si ti da kacis nekoga ??
on je 9Imas verovatno fetis na fam pa ih kacis,verovatno nisi neki rank pa zato to radis i nije okej prema njima da tako radis ko si ti da kacis nekoga ??
oke nek odluci netrebas da skines ali brate a ti si hc a hc iz fema to ne radidecko nije zivot okej jbg ja nebi povuko ovu zalbu nikad neka admin odluci dali je ovo da se kazni ili ne![]()
ahahahaha lepa fora nisam 9 nego sam 8on je 9
ok 8 je istohcahahahaha lepa fora nisam 9 nego sam 8