.
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!14:14 event livnicaovo je cisto namjestanje...vidi se da je uzimao u malim kolicinama i tocno se vidi da je uzimao municiju prije eventa,nije sve odjednom uzeo.
e moj done nije mi jasno samo zasto si kraoTo je prije godinu dana kao sto vidis, neka se provjeri slobodno, sve ja za evente bilo al i opet prije godinu dana je nevidim poantu i nista nie prodano na blacku niti prodavano u bilo kojem nacinu
Nije krada znas i sam, al kao nek ti bude hahahae moj done nije mi jasno samo zasto si krao
ja mislim da si se ti samo malo usro buljasu jedanNije krada znas i sam, al kao nek ti bude hahaha
Pa meni je jasno da vi svi mene ocete perma banovat i sve je to okej, ali barem kaci familiju u kojoj lider nije perma banovan pa da netko barem moze potvrdit ovu kradu, al eto opet govorim dobar pokusaj za ovo namjestanje ali eto pusa tebiPozdrav, igrac je uzimao iz skladista municiju u velikim kolicinama bez potvrde i dopustenja lidera te je napustio familiju, molim vas da razmotrite ovu situaciju i prihvatite ovo jer nije u redu da ljudi kradu iz skladista tako, ceka se potvrda lidera.
Namestas ban na isti nacin, pa se izvlacis kada si ti u pitanju... Vidi se kakav siTo je prije godinu dana kao sto vidis, neka se provjeri slobodno, sve ja za evente bilo al i opet prije godinu dana je nevidim poantu i nista nie prodano na blacku niti prodavano u bilo kojem nacinu
Brate kako ti namjestas banove nemoj ovo da radis bez veze covjek je uzimao miniciju u Malim kolicinama za evente.Pozdrav, igrac je uzimao iz skladista municiju u velikim kolicinama bez potvrde i dopustenja lidera te je napustio familiju, molim vas da razmotrite ovu situaciju i prihvatite ovo jer nije u redu da ljudi kradu iz skladista tako, ceka se potvrda lidera.
Ne izvlacim se, govorim istinu za razliku od vecineNamestas ban na isti nacin, pa se izvlacis kada si ti u pitanju... Vidi se kakav si
Glup si ko 3 kurca skobaljuTo je prije godinu dana kao sto vidis, neka se provjeri slobodno, sve ja za evente bilo al i opet prije godinu dana je nevidim poantu i nista nie prodano na blacku niti prodavano u bilo kojem nacinu
buljassu jedanNe izvlacim se, govorim istinu za razliku od vecine
glup si za medaljue moj done nije mi jasno samo zasto si krao