Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected FIB Korumpirana biografija | Akira Bushido 10930

Rejected
Status
Not open for further replies.

Akira Bushido

Vendetta on top!
Player
Joined
Jan 26, 2022
Messages
115
Ime: Akira Bushido
Datum rođenja: 12. jun 1978.
Mjesto rođenja: Los Angeles, Kalifornija, SAD
Visina i težina: 185 cm / 85 kg
Vrsta tela: Atletski
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Crna Tetovaže: Yakuza zmajeva tetovaža na desnoj ruci
Državljanstvo: Američko
Osobnost: Lukav, ambiciozan, nemilosrdan

Zivotna prica:
Akira Bushido nije uvijek bio korumpirani agent niti povezan s Yakuza podzemljem. Njegova priča započela je kao svijetla obećanja mladog agenta Federalnog istražnog biroa (FIB), koji je snažno vjerovao u pravdu i čvrsto se borio protiv kriminala.
Rođen u obitelji s dugom tradicijom u vojsci, Akira je od rane mladosti imao osjećaj za poštenje, čast i lojalnost. Nakon diplomiranja na fakultetu, odlučio se pridružiti FIB-u kako bi služio svojoj zemlji i borio se protiv zločina koji je narušavao društvo.
Tijekom godina službe u FIB-u, Akira je pokazao izuzetne vještine u istrazi, odlučnosti i predanosti službi. Brzo je napredovao u redovima agencije, postavši poznat po svojoj neumornoj borbi protiv organiziranog kriminala, posebno mafijaških organizacija.
Međutim, njegov svijet se promijenio kad je stupio u kontakt s Yakuza kriminalnom organizacijom tijekom jedne od svojih operacija. Dok je istraživao njihove aktivnosti, Akira je otkrio da su neki članovi Yakuza imali korumpirane veze s visokim dužnosnicima vlasti i političarima. Umjesto da se obrati nadređenima ili pokrene istragu, Akira je, suočen s prijetnjama na svoj život i obitelj, odlučio krenuti putem korupcije.
Zavrtio se u mrežu laži, prevare i ilegalnih poslova, postajući korumpirani agent koji je koristio svoj položaj u FIB-u kako bi pomogao Yakuza organizaciji. Njegova djela nisu samo uništila njegovu karijeru, već su i izdala sve ono u što je nekada vjerovao.
No, unatoč svim njegovim grijesima, u dubini duše Akira je osjećao teret svoje prošlosti i težnju za iskupljenjem. Shvatio je da je izgubio svoj put i da je vrijeme da se suoči s posljedicama svojih djela. Odlučio je krenuti putem istinske obnove, pravdajući se za svoje postupke i tražeći oprost.
Kroz niz izazova, sučeljavanja s vlastitim demonima i teških odluka, Akira je postupno počeo vraćati svoju čast. Odlučio se izdati Yakuza i surađivati s vlastima kako bi razotkrio korupciju koja je prožimala institucije vlasti. Iako je znao da će taj put biti pun opasnosti i prepreka, Akira je pronašao hrabrost i odlučnost da krene putem istinskog iskupljenja.
Na kraju, Akira Bushido je pronašao svoju istinsku svrhu u ponovnom uspostavljanju svoje časti i integriteta. Njegova priča podsjeća nas da čak i kad se izgubiš na putu, nikad nije kasno da se vratiš svojim vrijednostima i pronađeš put prema svjetlu.


Karijera:
Akira Bushido je nekada bio obećavajući agent Federalnog istražnog biroa (FIB) u Sjedinjenim Američkim Državama. Imao je reputaciju kao neko ko je bio odan pravdi i borio se protiv organiziranog kriminala s neumoljivom odlučnošću. No, unatoč svom početnom integritetu, Akira se našao uvučen u tamnu stranu svijeta kada je počeo surađivati s Yakuza kriminalnom organizacijom.
Sve je počelo kada je Akira bio na tragu velike Yakuza operacije krijumčarenja droge. Dok je istraživao slučaj, shvatio je da su neki visoko rangirani članovi Yakuza zapravo bili duboko povezani s političarima i utjecajnim osobama u vlasti. Umjesto da istraži dalje i izloži korupciju, Akira je bio primoran povući se i početi surađivati s Yakuza članovima kako bi zaštitio svoj život.
Pod Yakuza utjecajem, Akira je počeo koristiti svoje pozicije i informacije iz FIB-a kako bi pomogao Yakuza organizaciji u raznim nezakonitim aktivnostima. Postao je ključna figura u pranju novca, krijumčarenju droge i zastrašivanju svjedoka koji bi mogli naštetiti Yakuza interesima. S vremenom, njegova lojalnost prema pravdi i zakonu potpuno je nestala, zamijenjena samoživim interesima i pohlepom za moći.
Međutim, unatoč svom padu u korupciju, duboko u srcu, Akira je još uvijek osjećao teret svoje prošlosti kao poštenog agenta. Osjećao je krivicu zbog svojih postupaka i bio je svjestan da će jednog dana morati suočiti s posljedicama svojih djela.
Kako priča napreduje, Akira se suočava s unutarnjim sukobom između svoje lojalnosti prema Yakuza i želje da ispravi svoje pogreške. Kroz seriju napetih događaja, Akira se na kraju odlučuje izdati Yakuza i surađivati s vlastima kako bi razotkrio sve korupcije u koje je bio upleten. Bez obzira na to koliko će to koštati njegovu osobnu sigurnost, Akira se odlučuje pridržavati svojih prvotnih principa i krenuti putem ispravljanja svojih pogrešaka, nadajući se da će na kraju pronaći oprost i ponovno uspostaviti svoju nekadašnju čast i integritet.



1) Akira moze da vuce,vezuje,pretrazuje,pruza prvu pomoc,otvara PDA, skuplja oruzije sa poda sa revolverom u ruci
2) Akira moze da bude bahat i bezobrazan kako prema kolegama iz drzavnih org tako i prema kriminalcima (ne na talackim situacijama)
3) Akira poseduje skrivenu kamericu koja radi 24/7
4) Akira moze da saradjuje sa kriminalcima i krim. familijama u korist FIB-a ili njega samog
5) Akira moze da muci i ubije kolegu/kriminalca ako ga uhvati u korupciji/ako mu ne kaze dovoljno infromacija
6) Akira moze odavati lokacije ammorun-a/moneyrun-a svojoj familiji
 
Last edited:

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,691
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom