Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected EMS korumpirana biografija | Nick Santoro | 16780

Rejected
Status
Not open for further replies.

Nick Santoro

Leader
Leader
Joined
Apr 18, 2022
Messages
388
Organizacija: EMS
Ime: Nick Santoro
Pol: M
Starost: 53
Nacionalnost: Rus
Mesto rođenja: Rusija
Boja očiju: Zelana
Boja kose: Bijela
Tetovaže: na rukama, leđima, stomaku
Prednosti: Kolegijalan, Odgovoran, Poslusan, Zna rukovati s oružijem, Spretan je u teškim situacijama

Slabost: Agresivan, Brzoplet, Ima kratke živce

Nick Santoro rođen je 1987. godine u gradu Moskvi u Rusiji. Pošto je bio rođen u siromašnijem dijelu Moske gdje je velika koncentracija bandi i kriminalaca od malih nogu je bio naučen koristiti razno oružije i nije okljevao u mučenju osoba i terorizmu. Ali zbog problema u kojima su se našli njegovi roditelji, zbog očeva prljava posla. Odlučuju spakirati kofere i preseliti se u Los Santos gdje se nadaju boljem životu. Nakon dolaska u Los Santos otac mu se odlučuje oprobati u lokalnom reli natjecanju gdje savladava brojne vještine off-road vožnje koje prenosi na Nicka koji ih je jako brzo savladao. Nakon što Nick završava svoje školovanje dobija poziv u EMS zbog odličnog uspjeha u medicinskoj skoli, nakon 4 dogine u EMS-u. Nick dobija pozim od FIB-a da dođe na njihovu akademiju. Zbog svoje nevjerojatne izdržljivosti i sprertnosti u rukovanju s oružijem po završetku akademije dobija medalju za najboljeg mladog agenta.
Nakon dugih 8 godina kako radi u FIB-u dobija poziv od vođe specijalne jedinice da dođe na test. Nick kako je kao mali znao rukovati s brojnim oružijem prošao je bez problema. Nakon 2 godine stekao je vještine za mnogo oružije kao što su Light Machine Gun, Heavy Sniper i Heavy Shotgun. Ali Nick taj život nije bio najdraži zato što je oduvijek žalio postati član mafije zbog kraja iz kojega potiče. Te odlučuje dati otkez u FIB-u i ući u najzloglasniju mafiju. Gdje stječ mnoge ovisnosti kao što je pušenje marihuane. Isto tako je bio naučen gdje se može kupovati ilegalno oružije i ostale ilegalne stvari.




Jedini ishod:
1 - Moći obavljati bilo kakve ilegalne aktivnosti samo dok Niste na dužnosti (i dalje morate slijediti pravila servera )
 

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,699
Biografija ODOBRENA!

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom