Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
43027
Players nickname
Luka Pantter
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jan 20, 2024
Time
21:32
Proofs
https://prnt.sc/z5v5wsV2YWqJ

LUKA_mamic

Player
Player
Pozdrav Postovana administracijo Ovoga putam se javlja u vezi moga naloga main, Mujo postovani i svemocni me je banovao za generalno / G.P 1.2 I 43027 / Ovog puta se javljam jer ste pogrijesili, ovo mi je main a ne twink nisam bio na projektu duze vrijeme jer mi se pc pokravio, kada sam popravio pc poslije dugo vremena odlucio sam se vratiti opet na Grand Rp projekat jer mi je nedostajao. Molim se za unban jer nisam nista krsio generalna pravila ovoga projekta, isao sam samo na dobro da postignem svoj cilj koi jos mogu.

Zelim da se vratim na Grand Rp projekat, Zelim da se vratim na svoj cilj i da ponovno krenem da ga nastavim uz drustvo koje sam imao i poznavao dio grada sa drustvom, Postovani Mujo Simba pogrijesili ste, nisam nista krsio, samo nisam imao dobar racunar da se vratim na Grand Rp projekat pa sam zato prestao, poslije dugo vremena skupio sam para od skole i kupio novi racunar kako bih se vratio na Grand rp projekat sa drustvom i krenuo opet da gradim svoj cilj. Kada sam tjeo da udem na projekat ali me docekala tuzna slika bana ali samo sam imao main a vi ste me banovali bez razloga, ovo mi je main a ne twink

Zelim postovani Mujo Simba da se vratim na svoj projekat samo uz pomoci vas
Nadam se da ste razumili moju tuznu poruku koju patim za projektom

Zelim samo da pregleda moju poruku Mujo Simba i da razmisli jos jednom za drugu sansu
Ugodan ostatak veceri zeli vam Luka Pantter .

Status
Not open for further replies.
Top Bottom