By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Doso da bejta i da namerno nekom namesta banovea sta ce on uopste na Podmornici kada nije niti jedna Leo niti Crime org?
IspravljenoPrije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe
- Postavite važeći POV na dozvoljene izvore (imgur, YouTube ili Streamable)
Imate 12 sati da ispravite ove greške
A sto ti moras bit na svakoj mojoj zalbi i komentarisat. Jel moguce da nista nemas u zivotu pametnije raditi?a sta ce on uopste na Podmornici kada nije niti jedna Leo niti Crime org?
Pa video od tebe brale moj kad kacis namestas banove svimaA sto ti moras bit na svakoj mojoj zalbi i komentarisat. Jel moguce da nista nemas u zivotu pametnije raditi?
DaA sto ti moras bit na svakoj mojoj zalbi i komentarisat. Jel moguce da nista nemas u zivotu pametnije raditi?
Ko namesta banove? sta pricas ti? da si se lepo ponasao nebi te okacio...Pa video od tebe brale moj kad kacis namestas banove svima
Ae ovako jesi ti njega okacio jer je prekrsio pravila i to sve 5 ali sta ces ti tamo na podmornicu kada nisi niti jedna organizacija sa Rentom da bejtujes.Mislim ono dobio je kaznu koju je zasluzio ali ti po pravilima servera ne mozes doci na podmornicu,gunstore,24/7 FZ raid itd ako nisi org Crime ili LeoKo namesta banove? sta pricas ti? da si se lepo ponasao nebi te okacio...
Da bi se ti pitao moj FanBoy-u........... pravim tebi zanimacije....Ae ovako jesi ti njega okacio jer je prekrsio pravila i to sve 5 ali sta ces ti tamo na podmornicu kada nisi niti jedna organizacija sa Rentom da bejtujes.Mislim ono dobio je kaznu koju je zasluzio ali ti po pravilima servera ne mozes doci na podmornicu,gunstore,24/7 FZ raid itd ako nisi org Crime ili Leo
Hvala ti nisam znao sta cu celo vece sam razmisljao o ovome.Da bi se ti pitao moj FanBoy-u........... pravim tebi zanimacije....
ahahahahahahahahHvala ti nisam znao sta cu celo vece sam razmisljao o ovome.
Pa ja se sprdam sa milicom i ti okacis da bi nekom namestio ban al nmvz i ti ces biti sad kacen za sve pa za konstantno posle uzivaj 🫡Ko namesta banove? sta pricas ti? da si se lepo ponasao nebi te okacio...
konstanto je 3 put vec reject ahahhaha samo kaci, nemas za staPa ja se sprdam sa milicom i ti okacis da bi nekom namestio ban al nmvz i ti ces biti sad kacen za sve pa za konstantno posle uzivaj 🫡
cuti nitko te ne voli ne gubi seA sto ti moras bit na svakoj mojoj zalbi i komentarisat. Jel moguce da nista nemas u zivotu pametnije raditi?
Brajo jos par riporta pa da vidimo oce li biti rejectkonstanto je 3 put vec reject ahahhaha samo kaci, nemas za sta