Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Zamolio bih da se banuje ovaj forum nalog. Oni krse pravila mi smo tu da kacimo (Kad se kurcimo kurcimo se do kraja)Eto vidite kako se ocete osvetit njima. Vi ste jednostavno glupi blago rečeno zato što ko vam je kriv što su vas uhapsili ali nema veze Bog ce sve odluciti. To što imate downića za lidera oni vam nisu krivi, mislim ko vam kriv šta ne znate poslije 2 mjeseca staviti žalbu stvarno se vidi da imate neki sindrom i bolest i moguću traumu.
Zašto?? Jer branim dobre ljude i jer iznosim svoje mišljenje. Imam i ja pravo glasa!!!!!Zamoli bi da se ovaj forum nalog banuje
ajdAj smirite strasti
bravo kacis zato sto sam te ubio i uhapsio tvog naljbolje drugara limrexaI ovaj je gotivio da krade iz skladista kao Neca Doved zamolio bih vas da se najstroze kazni. Lider familije nije bio aktivan zato i sad kacimo ovog vragolana takodje (Limrex reko da se razduze panciri)
Sine ti nemaš merisu kasumovic a kamoli andjelu vjesticu. Prestanite živjeti u filmu!!!!!!!!!imam andjelu vesticu nikakav problem drugar
Neco koliko znam ti si svoje zavrsio...bravo kacis zato sto sam te ubio i uhapsio tvog naljbolje drugara limrexa
nego sta Srbija do Tokija!!!!bravo kacis zato sto sam te ubio i uhapsio tvog naljbolje drugara limrexa
Sine ti nemaš merisu kasumovic a kamoli andjelu vjesticu. Prestanite živjeti u filmu!!!!!!!!!
Nikakav ic razlog cista kradja iz skladista samo kacimo zato sto nam lider nije bio aktivanA cekaj da vas pitam, sto niste kacili pre 2 meseci? Ovo vi sto radite nije normalno, ocigledno je ovo da se vi osvecujete za neki IC razlog, a pretite i Ingame sto nije dobro.
mi smo u filmu a vi ste okaceni!!!(ja bih razduzio pancire drugari)Sine ti nemaš merisu kasumovic a kamoli andjelu vjesticu. Prestanite živjeti u filmu!!!!!!!!!
Ja iskreno mislim da ste vi neki jazavci, skuzio sam po profilnoj, vi realno ne znate sta je trava, sta je svijet. Vi ste jedino tipkovnica ratnici!!!!!!!!mi smo u filmu a vi ste okaceni!!!
Ja iskreno mislim da ste vi neki jazavci, skuzio sam po profilnoj, vi realno ne znate sta je trava, sta je svijet. Vi ste jedino tipkovnica ratnici!!!!!!!!
evo kako skinuti pancir bracoI ovaj je gotivio da krade iz skladista kao Neca Doved zamolio bih vas da se najstroze kazni. Lider familije nije bio aktivan zato i sad kacimo ovog vragolana takodje (Limrex reko da se razduze panciri)
Panciri da se razduze kao sto smo rekliJa iskreno mislim da ste vi neki jazavci, skuzio sam po profilnoj, vi realno ne znate sta je trava, sta je svijet. Vi ste jedino tipkovnica ratnici!!!!!!!!