Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
13385
Players nickname
Gagi_Tajfun
Suspect ID
120
Date of violation
Mar 13, 2022
Time of violation
12:27
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=cpPt9XPjXgg

Gagi_Tajfun

Blocked
Blocked
Nikakav event nije bio aktivan niti sam neku losu nameru imao covek iz cistog mira krece da puca na mene. Ako on ima POV moze da prilozi da ja nista nisam njima radio. Posto smo ima dosta puta da ljudi uzimaju snajpere i rokaju nas pred porodicnom kucom i od tada kad god cujemo neko pucanje ja uzmem da proverim u miror parku.

Shomy McQueen

╚════▣◎▣════╝
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Molimo dostavite POV cele situacije. POV ne sme biti kraći od 1 minut.

papi2k

Player
Player
Ajme pa nije moguce da pas velja opet radi RDM u gradu. On je dobar decko i samo je bio 148 puta prijavljen za isto.

Kiza_Kanta

Player
Player
Velja banovan 3 puta na dan i warnovan 100 puta i nista, lik je iznad Admina izgleda. Svako drugi bi dobio perma ban jos odavno al njemu se ne moze izlgeda, nastavlja i dalje i dalje ga pustaju

Gagi_Tajfun

Blocked
Blocked
Situacija traje koliko i dogadjaj ima jos 10-15 sekundi da gde mu objasnjavam da nije njegov put. Ne odgovara vam kratak snimak gde on krsi pravila gledam druge zalbe ko stavi duzi klip ni to vam ne odgovara ja ne kontam onda sta da radim najbolje pustiti takve likove koji ne postuju pravila da prave sranja na serveru i teraju ljude sa servera svojim krsenjem pravila i izivljavanjem.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom