Pozdrav poštovana administracijo. Pišem ovaj unban appeal koji sam dobio zbog toga što nisam imao pov kako sam ubio jednog igrača na eventu "tajna radnja" za gangove. Ja sam 100% siguran da sam snimao i da sam nakon eventa zaustavio snimanje kao što radim na svakom eventu. No desilo se ono što se nije trebalo desiti i nije prvi put da se to dogodilo ali na svu srecu tada nisam dobio pov request...Uglavnom, pov se nije sejvao. Popričao sam sa igračem koji me je okačio i sve smo lijepo riješili i vidio je da sam skroz čist i da nemam nikakvu vrstu cheatova ili ostalih ilegalnih pomagala. On je povukao žalbu, ali bilo je već prekasno jer je admin već pregledao žalbu. Znao sam da ću dobiti ban i nisam to nikako mogao izbjeći. Ali ovim putem se ispričavam što se ovo dogodilo i što nisam imao pov od eventa, ali obećajem da ću ubuduće više paziti i već sam ponovo pokreto windowse kako se ovo nebi ponovilo. Volim igrati na ovom projektu i volio bih dobiti unban kako bi mogao igrati za Uskršnje praznike sa svojim društvom i uživati na GrandRP projektu. Unaprijed se zahvaljujem na čitanju moje žalbe.
Hvala.
Hvala.