Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Bibo Maxsoni

Player
Player
Ime: Teo Senjak
Pol: Muško
Starost: 19
Rasa: bijelac
Nacionalnost: hrvat
Mesto rođenja: Sandy
Otac: Relja
Majka: Sara
Pol: Muško
Težina: 90 kg
Visina: 186 cm
Boja očiju: smeđa
Boja kose: plava ili ti bijela
Tetovaže: na svakom dijelu tijela osim na šakama i licu
Prednosti: Brzo trčanje

Slabost: pucanje

ŽIVOTNA PRIČA
Jednog dana Teo Senjak dosšao je u predivan grad Los Antos... Kada sam došao, ušao sam u familiju Gold familiju gdje sam nasao najbolje prijatelje... Oni su bili kriminalci, i ja sa njima... Ali sam onda ocistio dosije i usao u vladu, tamo sam bio jako dugo gdje sam upoznao novog prijatelja Žarko Ljuić, a na stare sam zaboravio, sada mi fale... U vladi sam bio zamenik sefa U.S.S.S agenata... Na kraju sam izasao iz valde... Isao sam u brojne druge organizacije... I na kraju sam otisao na malo duze bahame... Kada sam se vratio sa Bahama htio sam uci u LSPD, ali od niodkud ja imam dosije... Naljutio sam se i otisao u Marabuntu grande gdje sam dosao do 11 ranka... Nakon dugo vremena htjeo sam ici u FIB pa sam mijenjao pasoš, ponovo! Na kraju u FIB nisam uspio da uđem, ali sam ušao u LSPD... Nakon toga sam izsaso iz lspd i krenuo se brinuti oko svoje familije... Pa sam se ponovo vratio u LSPD i na danasnji dan izsaso!

ISHODI:
- Teo moze da vozi auto po planinama brzinom do 70km/h sa svim off road vozilima zbog iskustva.
- Tea nije strah od dvije puške na galvi... Od 3+ puske na glavi Tea je strah
- Teo moze da nosi ilegalno oruzje [xxx]
- Teo moze ici 1v2 zbog iskustva u kriminalnim događajima

- Teo može pružati prvu pomoć, pretraživati, pljackati ljude, uzimati stvari s poda, vezuje,vuce i ubacuje u kola sa revolverom u ruci. [postovanje pravila PG]
- Teo nosi kamericu na levom ramenu koja se nemoze slomiti radi zabelezivanja situacija koje nisu dozvoljeni
- Teo moze da pretrazuje, vezuje, sa prednje strane.
- Teo moze bilo kada nekome odbrojati 5 sekundi i ustreljiti ga [Mora imati dobar IC Razlog i postovati pravilo G.P 6.15]

Ivash Low

Player
Player
Biografija ODBIJENA
Prica mora imati 200+ reci

Pokusajte ponovo za 7 dana

Status
Not open for further replies.
Top Bottom