Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Pera Killa

Kella
Player
Joined
Sep 18, 2023
Messages
84
Ime: Petar
Pol: Musko.
Starost: 29.
Rasa: Belac.
Nacionalnost: Srbija/Hrvatska.
Mesto rođenja: Los Santos.
Otac: Marko Moncler.
Majka: Kiara Moncler.
Težina: 87.
Visina: 1,99.
Boja očiju: Zelena .
Boja kose: Bela.
Tetovaže:svugde po telu
Prednosti: odlično rukovanje oružjem
Slabost:neposlusan,tvrdoglav,brzoplet


Životna priča: 200+ reči

Životna priča ovog muškarca, čije prednosti uključuju odlično rukovanje oružjem, dok su slabosti neposlušnost i tvrdoglavost, može se razviti na različite načine.
Rođen je u obitelji gdje je vojna tradicija igrala važnu ulogu. Otac mu je bio vojnik, a on je oduvijek bio fasciniran oružjem. Od najranijih dana provodio je vrijeme promatrajući oca kako održava i rukuje različitim vrstama oružja. Kako je odrastao, počeo je razvijati vještine u streljaštvu i vojnim taktikama, postajući izvanredan u rukovanju oružjem.
Tijekom školovanja, isticao se u vojnim školskim programima i sportskom streljaštvu. Osvojio je brojne nagrade i priznanja, a njegove vještine privukle su pažnju vojnih instruktora. Nakon završetka srednje škole, odlučio se pridružiti vojsci, gdje su njegove sposobnosti u rukovanju oružjem došle do punog izražaja.
Unatoč njegovim izvanrednim vojnim vještinama, suočavao se s izazovima zbog svoje neposlušnosti i tvrdoglavosti. Često je izražavao svoje mišljenje i stavove, bez obzira na nadređene, što ga je dovodilo u sukobe. Iako je bio iznimno lojalan svojoj zemlji i kolegama, njegova tvrdoglavost često je komplicirala timsku dinamiku.
Nakon dugogodišnje vojne karijere, odlučio se povući iz vojske i postao instruktor streljaštva. Svoje znanje i iskustvo prenosio je mlađim generacijama vojnika i civila, pomažući im razviti vještine rukovanja oružjem. Iako je i dalje bio neposlušan i tvrdoglav, njegova strast prema oružju i predanost obuci bili su neosporni.
U osobnom životu, njegova tvrdoglavost i neposlušnost često su stvarale izazove u odnosima s obitelji i prijateljima. Međutim, on je uvijek bio osoba od povjerenja i spremna se žrtvovati za one koje voli.
Životna priča ovog muškarca ističe kako talenti i strasti mogu oblikovati život, bez obzira na izazove koje ličnostne slabosti donose. Njegova predanost rukovanju oružjem ostala je snažna tijekom cijelog njegovog života, što ga je činilo izvanrednim stručnjakom u toj oblasti, unatoč njegovim karakterističnim osobinama.


Ishodi:
1. Petar može ubiti ljude zato što joj se ne sviđaju i zbog slabih živaca( pravilo od 5 sekundi).
2. Petar može bilo kada ici na 2v1 zbog ljutnje.
3. Petar može pretraživati, vezati, podizati stvari sa poda i pružati prvu pomoć sa pistoljima( tejzerom/revolverom) u ruci zato što ne zna što joj se sve može desiti.
4. Petar može koristiti oruzje bez naznake(XXX).
5. Petar može voziti skoro sva vozila(kopnena i vodena) osim (vazdušnih) zato što se boji visina, ali jako je sposobna putem vožnje vozila.
6. Petar može da vozi OffRoad sa autima koji su AWD I RFD zato što sam radila takve poslove u prošlosti. Mogu voziti svaki OFF Road auto do 65km/h OFF Road zato što sam iskusna.
7. Petar moze da rukuje oruzijem visokog kalibra kao sto su heavy sniper heavy shotgun i light machine gun zbog svoje sposobnosti od baratanja oruzjem.
8. Petar moze da pretrazuje i veze dok je ispred lica.
 

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,716
Biografija ODBIJENA
Copy Paste

Pokusajte ponovo za 7 dana
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom