Dobar dan ili kako kome ko cita zelim da objasnim situaciji i msm da nisam pogresio sta sam uradio nego da je Admin Stefan doneo pogresnu odluku, u povu kao i sto mozete da vidite robali su me 4 lika koja su imali 3 puske na meni ja sam bio blefirao i pokusao da kupim neko vreme kao i svi sto rade u tom trenutku ID 47651 supusta pusku i povlacio je u sebe vrv kako bi me robao on ili nesto drugo tada ID 20588 spusta pusku sa moje glave i ja govorim kako nemam dve puske da glavi posto po Grandovim pravilima moraju biti barem dve puske na glavi kako bi se neko plasio a nisam imao sada tkd da sam rekao da nemaju dve puske na glavi i krenuo trcati tada ID 20588 stavlja pusku na moju glavu i ja sam tada bio okrenut ledjima i nisam mogao da vidim tu pusku da mi je stavljena na glavu PO RPU tada krecem da trcim i atomatski dobijan FearRP Mislim da doneo pogresnu odluku Admin Stefan jer mi nista nisu rekli kada sam imao dve puske sta sam ja mogao da radim da sam video da imam dve puske na glavi i da su rekli da stanem Po RPU bi stao jer bi se plasio za svoj zivot a nisu nista ni rekla niti ista a pravilo glasi G.P 1.12 Ako osoba udovolji datim zahtjevima, nije je dopušteno ubiti a nisam imao uslov a sve drugo sam ispunio tkd da msm da se kazni i igraci i admin posto ovo je nepravde
A posto su bili 4 igraca zelim familija da se kazni.
Hvala na citanju
Hvala na citanju