Informacije
1. Vaše ime IRL: Filip
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 5 do 10h
5. Vaš Discord: filip210257
6. Vaše ingame ime: Fico Mijatovic
7. Vaš ID: 50532
Dodatne informacije
1. Lider za..... Blood Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.Iskustvo u bandama imam dugogodisnje iskustvo jos kao mali sam pokazivao ljubav prema kriminalu imam sjajne vestine koje mogu da se iskoriste u svakom mogucem trenutkom imam sjajne borbene i ninja vestine u kojima sam majstor.
2.Iskustvo sa liderstvom nemam bas puno iskustva najvise sto sam bio je pod lider al mislim da nije velika razlika sjajno sam se pokazo i sa radom i trudom sam postigo to samostalno ali mislim da sam sjajan za taj poduhvat.
3.Postovanje i saradnja imam postovanje prema svim cinovima uvek sam postovo sve maximalno sto je to moguce makat oni bili veci ili manji a sradnju sa svima uvek sam bio za to da sa svima ostvarim saradnju.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Pa ovako bio bi strog lider po potrebi ko postuje mene i ja cu toliko njega
Cest odlazak na dogadjaje( tajne talacke itd..)
postovanje medjusobno prema svima nebitno koj koj cin saradnja takodje hocu da vidim saradnju u bilokom trenutkom
kaznjavanje ako neko ne postuje i npr psuje prvo opomenut a onda najstrozijd kaznjen.
RANKOVI:
1. Suspend
2. Newbie
3. Baby Gangsta
4. Killer
5. Diller
6. Grafit Team
7. Grafit Team Leader
8. Gangster
9. Trufer
10. O.G
11. Legend
12. Co-boss
13. Big Boss
Hvala na izdvojenom vremenj za moju aplikaciju!
1. Vaše ime IRL: Filip
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 5 do 10h
5. Vaš Discord: filip210257
6. Vaše ingame ime: Fico Mijatovic
7. Vaš ID: 50532
Dodatne informacije
1. Lider za..... Blood Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.Iskustvo u bandama imam dugogodisnje iskustvo jos kao mali sam pokazivao ljubav prema kriminalu imam sjajne vestine koje mogu da se iskoriste u svakom mogucem trenutkom imam sjajne borbene i ninja vestine u kojima sam majstor.
2.Iskustvo sa liderstvom nemam bas puno iskustva najvise sto sam bio je pod lider al mislim da nije velika razlika sjajno sam se pokazo i sa radom i trudom sam postigo to samostalno ali mislim da sam sjajan za taj poduhvat.
3.Postovanje i saradnja imam postovanje prema svim cinovima uvek sam postovo sve maximalno sto je to moguce makat oni bili veci ili manji a sradnju sa svima uvek sam bio za to da sa svima ostvarim saradnju.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Pa ovako bio bi strog lider po potrebi ko postuje mene i ja cu toliko njega
Cest odlazak na dogadjaje( tajne talacke itd..)
postovanje medjusobno prema svima nebitno koj koj cin saradnja takodje hocu da vidim saradnju u bilokom trenutkom
kaznjavanje ako neko ne postuje i npr psuje prvo opomenut a onda najstrozijd kaznjen.
RANKOVI:
1. Suspend
2. Newbie
3. Baby Gangsta
4. Killer
5. Diller
6. Grafit Team
7. Grafit Team Leader
8. Gangster
9. Trufer
10. O.G
11. Legend
12. Co-boss
13. Big Boss
Hvala na izdvojenom vremenj za moju aplikaciju!