Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Bloods Street Gang I Andrej Wbear

Rejected
Status
Not open for further replies.

Andrej Wbear

🪄
Player
1. Vaše ime IRL : Andrej
2. Vaše godine : 16
3. Vremenska zona : GTM+1
4. Prosjek online po danu : Zbog obaveza kojih vise nemam prema skoli oko 10h
5. Vaš Discord : andrej_910
6. Vaše ingame ime : Andrej Wbear
7. Vaš ID :12855

1. Lider za..... Bloods Street Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Želim biti lider ove organizacije zbog toga što znam šta je pravi RP, u bandama sam od početka i to nikako neću moći napustiti. Bio sam u dosta razlicitih gangova i video sam kako razliciti ljudi vode organizacije i mislim da sam ja takodje lepo vodio organizaciju bez bilo kakvih prekrsaja, i voleo bih to da ponovim. Također vrlo temeljito znam pravila i znam sta smem, a sta ne kako bi RP prošao bez nepotrebnih greški. Siguran sam da će moja organizacija postati vodeća organizacija u LS-u zbog iskustva koja imaju moji ljudi i ja.

Želim postati lider i zato što imam spreman Turf Team koji će definitivno dominirati scenom, to su iskusni pucači koji već imaju dugogodišnjeg iskustva u pucanju uopšteno. Također već imam 15 ljudi koji su tu uz mene i imaju moje, a i ja njihovo puno poverenje. Isto tako se radujem upoznavanju novih igrača i nadam se da će se krug ljudi kojima vjerujem proširiti.

Želeo bih biti lider da Bloods postane prava RP organizacija, tj. da počnemo raditi ono što rade bande u RL i da se počnemo tako i ponašati. Moje pljačke će biti ozbiljne i odrađene na pravi RP način, tražio bih i nove stvari u RP bandi, išao bi na talačke situacije na nova mesta, sve u svemu radio bih akcije koje do sad nisu viđene. Odlučan sam u vođenju i stojim iza svoje reči, a tu su uvijek i moji ljudi koji kao i ja prate situaciju 24/7.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Fokus bi bio usmeren vise na roleplay od samih eventa jer se eventi vrte u krug. Tražio bih od svojih ljudi da se ponašaju kako bi se ponašali u rl kao članovi bande. Kod primanja novih članova prvo bi prošli IC, a zatim strogo OOC ispitivanje. Vrijeđanje među igračima neću tolerirati te će saučesnici u konfliktu biti dobro preispitani šta je uzrok svađe i probat će se rešiti, ako to neće biti moguće osobe če biti izbačene iz organizacije. Davao bih primer svojim ponašanjem u organizaciji. POV će se svakako morati imati na akcijama. Rankovi će se dobijati po zasluzi, sazivao bih sastanke i slušao mišljenja drugih članova bande. Potruditi ću se da svi zajedno uživamo u roleplayu sto je vise moguće.

1- Suspend

2- Rookie
3- Baby Gangster
4- Gangster
5- Warior
6- Grafiti Team
7- Grafiti Team Leader
8- Turfer
9- Turf Team Leader
10- Legend
11- O.G.
12- Co-Leader