Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

karlofjuri

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Karlo
2. Vaše godine:
16
3. Vremenska zona:
GMT +1
4. Prosjek online po danu: 8-12
5. Vaš Discord:
dusper
6. Vaše ingame ime:
Karlo Zeroo
7. Vaš ID:
11522

Dodatne informacije:

1. Lider za LSPD (Los Santos Police Department)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

2.1 Lider LSPD-a volio bih da budem zato sto imam velikog provedenog vremena u drzavnim organizacijama imao sam dosta situacija koje sam izvukao radi svojeg iskustva i uvek sam ucio na greskama i bio snalazljiv i mislim da bih u ovoj situaciji kao Lider LSPD-a se potrudio da nikako ne napravim gresku i da organizacija bude najbolja sto moze da bude koja je ikad postojala. ''Mogao bi bilo koju ulogu resiti sam jer znam sta radim!

2.2 Kao lider LSPD-a zalagao bih se toliko jer sam stalno tu i potrudio bih se da svakom zaposleniku pomognem ako nesto treba ne bih dozvolio nikakvu toksicnost ili slicno jer smatram da organizacija treba da bude profesinalna i da se razlikuje od drugih, potrudio bih se da bude maksimalna ozbiljnost i pravednost prema svima, ko se trudi i radi on ce uvek napredovati kod mene!

2.3 Kada bih ja vodio ovu organizaciju, potrudio bih se da povecam razinu roleplay-a, pod tim smatram da mi ne dodje neko tko ne zeli da ispostuje roleplay i upropasti organziaciju, samim tim birat cu profesionalne ljude koji stvarno zele da rade ovaj posao i zele da pomognu organizaciji!

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Potrudio bih se da imam strogu vrhovnu komandu i moj tim koji ce pratiti svakog zaposlenika i uvek biti tu i nece dopustati toksicnost i slicno od bilo kojeg cina to ce biti strogo kaznjivo!

3.2 Imao bih odlican odnos izmedju zaposlenika ne bitno koji je cin, jer ne zelim da se izdvajam od drugih kao lider vec da im pokazem da svako moze napredovati ako se potrudi i zeli stvarno da pomogne organizaciji takvi ce uvek biti nagradjeni!

3.3 Zeleo bih da imam treninge sa mojim zaposlenicima koji nisu sigurni u sebe i nisu bas spretni sa oruzjem ili postavljaju barikada, tako da svako moze biti otvoren i reci to slobodno jer uvek cemo im pomoci!

3.4 Takodje bih se potrudio da bude dobra komunikacija izmedju drugih i na radiju da svi budu profesionalni i da obuke budu sto kvalitetnije kako bih zaposlenici bili sto bolji jer svako je poceo da ne zna nista tako da nema potrebe za strahom i ako nesto pogresite!!

3.5 Napravio bih da svaki roleplay bude kvalitetan i da ga niko ne kvari

3.6 Bez apsolutno ikakve toksicnosti i vredjanje drugih organizacija jer zelim da imam profesionalni i prijateljski odnos sa svim organizacijama ko bude vredjao druge organizacije dobice zabranu da se vrati narednih 30 dana jer smatram to neprofesionalnoscu.

3.7 Bez ikakvog loseg ponasanja po stanici ili slicno, svako ko dodje mora lepo biti usluzen.

3.8 I svako ko bude imao pomisao da maltretira svoje kolege ili ih omalazava i hvali se sto je on veci cin dobice veliku kaznu!

4. Kriterijumi koji mislim da svako mora da ima da bi bila organizacija profesionalna:

Aktivnost (minimun 3h dnevno jedino opravdanje je OOC Obaveze ako uopste ne mogu da budu tu i napisu to u odsustvo)
Minimun 15 ooc godina
Velika disciplina
Postovanje svih cinova
Zelja da pomogne organizaciji
Primjereno ponasanje
Posjedovanje vozacke, zdravstvenog i dozvole za oruzije(uvek cu imati provere za sve jer smatram da svako mora da ima to)
Ispitivanja bi trajala oko 5 minuta od strane ljudi koje ce biti u mojem timu jer u njih imam poverenja i iskljucivo da budu na bubici jer ne zelim ljude da varaju ili Probaju nesto slicno preko veze!
Svi moraju znati sva pravilagrada inace nece biti primljeni!
Svi su obavezni zatrazite balaklave i stalno ih imati kod sebe nikako nositi na licu van duznosti naravno!
Svako da radi ono sto mu njegov cin kaze ako je SWAT onda radi taj posao!

5. Imam par stvari koje bih ja doneo organizaciji a to su:

Naucio bih svakoga radi kvalitetno i da se potrudi da napreduje.
Doveo veliku disciplinu svima
Sve ljude bih gledao na isti nacin nebitno i da je Zamenik ili Direktor!
Ne bi radio nista bez dogovora sa mojim timom ili drugima ako se ne slazu za to!
Svi bi postovali roleplay jer ko to ne bude radio dobice otkaz
Ukoliko neko napravi mnogo veliku gresku bas stetnu po organizaciju dobice otkaz
ili proba da namesti organizaciji dobice zabranu do 30 dana

Imao bih kodove koje bi svi morali da postuju jer na radij-u ne zelim neprofesionalnost i da neko stalno vice te ce iskljucvo svi samo govoriti kodove i ako je nesto bas veoma hitno.Ko ne bude postovao to dobice Suspend i ako nastavi Otkaz

Kodovi:
10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-21 - Stanje na lokaciji?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin
10-99 - Situacija je završena!
10-95 prevoz lica do zatvora
10-55 zaustavljeno vozilo
10-57 viktor - Potera za vozilom
10-57 fokstrot -Potera za pesakom
Kod A - (Pad igre)
Kod B - (F8 i U)
Kod 1 - Situacija opasna po zivot. (Odbacite ono što radite i odmah reagujte (svjetla i sirene))
Kod 2 - Polu-hitni! (samo svjetla)
Kod 3 - Hitna pomoć! (svjetla i sirene)
Kod 4 - Situacija pod kontrolom.
Kod 5- Lice van vozila!

Rankovi:
1.Suspend 24h
2.Suspend 48h
3.Policajac na obuci
4.Vucna sluzba
5.Policajac I
6.Policajac II
7.Policajac III
8.Policajac K9
9.Saboracajac
10.Visi Saobracajac
11.Zamenik vodje patrola
12.Vodja patrola
13.Narednik
14.S.W.A.T SNIPER
15.S.W.A.T OFFROAD
16.S.W.A.T PILOT
17.Mladji inspektor
18.Inspektor
19.Visi inspektor
--------------COMMAND-------------
20.Instuktor obuke
21.Dispecer
22.Komandir stanice
23.Zamenik S.W.A.T komandir
24.Glavni inspektor
25.S.W.A.T Komandir
-------- --- -HIGH COMMAND-----------
26.Pukovnik
27.Major
28.Direktor policije
29.Zamenik Nacelnika
30.Nacelnik

karlofjuri

Player
Player
ispricavam se na proslom zahtjevu sto sam stavio da imam 17 godina promako mi je broj

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Procitaj fino sve sto sam napisao ti imas 16 godina od 2022godine sto znaci da nas lazes odbijeno !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom