Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Žalba na odluku Administratora | Zivac Smoke

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2741
Players nickname
Kim Halland
Administrators nickname
Zivac Smoke
Date
Mar 14, 2022
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/ceuQxtaB4K4

maisony9

:)
Player
Kao prvo klip je editovan(cutovan kao što se vidi) kao drugo ja nisam ni u jednom trenutku uradio FearRP zato što sve što sam imao od oružija i stvari koji su za robbanje bacio na pod kao što se i vidi na POV-u i krenuo svojim putem, uzeo sam pobacao sve i krenuo zato što em nisam imao slušalice na glavi em sam žurio na event i nisam hteo KRP da radim spominjanjem OOC eventa.

maisony9

Player
I ne znam zašto se ne kazne ljudi za Mercy Kill kad se jasno vidi šta je urađeno a i pored toga ću još jednom spomenuti da je klip Editovan/Cutovan kao što se vidi. :)

maisony9

Player
Izvinjavam se na spammu al bih voleo da pitam Administratora Zivca da li zna da postoje zabranjeni programi za snimanje zato što ne snimaju fullscreen?

Djurke1337

Player
Player
Eto koliko nisi imao slusalice...Kako ne radis FearRP ako neces da podignes ruke da te pretrazimo a sve vreme ti se to govori, bacas neke stvari kako da znamo sta imas sta sve a da nisi bacio,nedas da ti se ukrade novac i na kraju bezis, prekidas roleplay znaci u jednu ruku radis i UB(nereleano ponasanje) i spominjes forum sto je MG...Ti se jos zalis na to sto si dobio samo FearRP

maisony9

Player
Eto koliko nisi imao slusalice...Kako ne radis FearRP ako neces da podignes ruke da te pretrazimo a sve vreme ti se to govori, bacas neke stvari kako da znamo sta imas sta sve a da nisi bacio,nedas da ti se ukrade novac i na kraju bezis, prekidas roleplay znaci u jednu ruku radis i UB(nereleano ponasanje) i spominjes forum sto je MG...Ti se jos zalis na to sto si dobio samo FearRP
Offtopic, nije žalba na tebe već na admina.
Al evo zato što sam ja velikodušan i dobra osoba javi mi se u priv da ti pošaljem neke pare pošto vidim da kukaš i plačeš pa mi te žao iskreno. Sinovac, postoje OOC eventi gde sam ja žurio, postoji pravilo KRP Kill RolePlay gde ubijaš RolePlay spominjanjem admina, OOC itd što ja nisam hteo da radim do trenutka kad sam vam lepo pobacao sve što sam imao i krenuo na event.

maisony9

Player
Offtopic, nije žalba na tebe već na admina.
Al evo zato što sam ja velikodušan i dobra osoba javi mi se u priv da ti pošaljem neke pare pošto vidim da kukaš i plačeš pa mi te žao iskreno. Sinovac, postoje OOC eventi gde sam ja žurio, postoji pravilo KRP Kill RolePlay gde ubijaš RolePlay spominjanjem admina, OOC itd što ja nisam hteo da radim do trenutka kad sam vam lepo pobacao sve što sam imao i krenuo na event.
Tačnije do trenutka kad ste me ubili i ako sam pre toga pobacao sve al šta ćeš nema se pa mora da se kuka možda mi je ostalo 50 asault rifle municije omg.🤡

Djurke1337

Player
Player
Kako moze da bude off topic ako je moj snimak i spominjes da je editovan cutovan a dobio si objasnjenje,drugo bilo vas je u kanalima pucali smo se nigde ti nisi zurio, cak i da si isao na neki event pre bi stigao da si ispostovao roleplay i otisao a ne da bezis a znao si da cemo te ubiti ponovo.A i vi ste nas ubili 20 minuta posle blizu hq od ballasa o kakvom eventu pricas...da te je neko pretrazio ti bi krenuo da se deres a forum forum pretrazujes bez podugnutih ruku a mogao si kod sebe da imas hevi snajper i par revova i metke...lupam samo ali poenta je ispostuj roleplay i idi dalje

maisony9

Player
Offtopic i prestani da spamaš.
Ako sam ti lepo rekao da nisam imao slušalice na glavi u tom trenutku lepo sam uzeo sve što sam imao bacio na pod i krenuo, aj što ste me ubili nego iskompleksirana deca još stavljaju na forum i ako su dobili sve i uradili Mercy Kill..
Zatvaram temu ja sam stavio žalbu na admina ne na tebe zato je offtopic. Nauči pravila pre svega pa se pravi pametan. Pozz

Djurke1337

Player
Player
Ti bi trebao da naucis pravila tjst da se podsetis pricas kako si od pocetka na serveru a krsis pravila svaki dan, a i trebao bi da naucis da se ponasas...Bitno da su ti muda najveca od svih ljudi na serveru... samo prozivas ljude lupas gluposti najtoksicniji si takodje , malo smiri dozivljaj igraj igricu iz zajebancije a ne da te pucaju kompleksi na svaku stranu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom