Povlacim Zalbu
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Znas Dobro sta je radio pre ove situacije znaju i nagato i leonKad je 29810 pucao HAHAHAAHAH ???????
Jasno se cuje i vidi da IGRAC 48342 govori meni sta je bilo p**** jedna a ja sam pitao sto vredjasI ti mali deveterogodisnji kretenu koji kacis, kacis i sam sebe za 3.1 znas vec za sta i dobijas za mg. Hvala!
OVAKVE FORUM WARIORE TREBA MAKNUTI S PROJEKTA, A JA CU BITI ZADUZEN DA MAKNEM DAKI HULIGANA SA NJEGA!!!
ma samo govorim da ces i ti dobit kaznu sta si rekao rekao si nema veze sto si mu odgovaraoJasno se cuje i vidi da IGRAC 48342 govori meni sta je bilo p**** jedna a ja sam pitao sto vredjasProjekat je odlican samo da nema ovih st o ne postuju pravila al nema veze
![]()
Jel sam vredjao nekoga ? Nisam.brate ne volim da vredjam nisam takavma samo govorim da ces i ti dobit kaznu sta si rekao rekao si nema veze sto si mu odgovarao
rekao si mu da je pic..Jel sam vredjao nekoga ? Nisam.brate ne volim da vredjam nisam takav
sto je pod oc vrijedanje ako mi ne vjerusjes nemoj povlacit zalbu.. ali to ti je ban na 3-7 dana obisi o administratorurekao si mu da je pic..
a brate znamo da je self report jos i to sta trci u punjavu sto je FearRP... brat dobija bancinu za 3.1 plus FearRP plus Mg... ako vec kacis nemoj nista krsit i plz snimaj od pocetka..klasican self report vidis da ti tu trcis ko da nema nista kad vec nas kaznite evo i id 54786 imate da kaznite
ma brate forum wariora brate znamo da je self report jos i to sta trci u punjavu sto je FearRP... brat dobija bancinu za 3.1 plus FearRP plus Mg... ako vec kacis nemoj nista krsit i plz snimaj od pocetka..
zahtevam pov od pocetka situationSve Se Vidi U Povu!
on je meni rekao pic par puta i mrs. ne znam sta nije jasno tu bratesto je pod oc vrijedanje ako mi ne vjerusjes nemoj povlacit zalbu.. ali to ti je ban na 3-7 dana obisi o administratoru
Ja sam dosao ovi sa crvenim majicama su nagato i leon i ovo se desava vec 3 put ako ne i vise.a brate znamo da je self report jos i to sta trci u punjavu sto je FearRP... brat dobija bancinu za 3.1 plus FearRP plus Mg... ako vec kacis nemoj nista krsit i plz snimaj od pocetka..
Ja sam drzao n i rekao sto me vredjas brate ne znam sta pricas admin ce vas kazniti i to je to cuje se moj glas a cuj glas od 48342a brate znamo da je self report jos i to sta trci u punjavu sto je FearRP... brat dobija bancinu za 3.1 plus FearRP plus Mg... ako vec kacis nemoj nista krsit i plz snimaj od pocetka..