Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

amin corlleone

Player
Player
1. Vaše ime u RL:Amin
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 7-8h
5. Vaš Diskord:Leflow_
6. Vaše Ingame ime:Amin Corlleone
7. Vaš ID:46127

Dodatne Informacije
1. Lider za... :
LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

• Iskustvo i stručnost: Imam bogato iskustvo i stručnost u područjima vezanim uz pravnu i sigurnosnu djelatnost. Kroz svoj rad i obrazovanje stekao sam širok spektar vještina potrebnih za vođenje policijske organizacije. Posjedujem duboko razumijevanje pravnih propisa, taktičke strategije, upravljanja kriznim situacijama te interpersonalnih vještina, što me čini sposobnim za efikasno vođenje tima policijskih službenika.
  • Posvećenost javnoj sigurnosti: Moja strast leži u osiguravanju sigurnosti i dobrobiti zajednice. Želim biti lider ove organizacije kako bih doprinio stvaranju sigurnijeg okruženja za građane. Spreman sam uložiti svoje vrijeme, trud i resurse kako bih osigurao da policija bude učinkovita u sprječavanju kriminala, odgovoru na hitne situacije te promicanju osjećaja sigurnosti među građanima.
  • Transparentnost i odgovornost: Smatram da je transparentnost ključna za izgradnju povjerenja između policije i zajednice koju služi. Kao lider, zalagat ću se za transparentnost u radu policijske organizacije, redovito informirajući javnost o aktivnostima i rezultatima rada policije. Također, bit ću odgovoran za postupke policijskih službenika te ću osigurati da oni djeluju u skladu s etičkim standardima i zakonskim propisima. Ovo će pomoći u jačanju povjerenja građana u policiju i promicanju suradnje između policije i zajednice.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
  1. Organiziranje redovite vježbe simulacije: Planirajte redovite vježbe simulacija situacija s kojima se policija može susresti u stvarnom svijetu, poput situacija s taocima, provala, prometnih nesreća ili pregovaranja s pojedincima u kriznim situacijama. Ove vježbe omogućuju policijskim službenicima da primijene svoje vještine i znanje u realističnom okruženju.
  2. Davanje povratne informacije i analizirajte performanse: Nakon svake simulacije, pružite detaljne povratne informacije svakom sudioniku. Analizirajte njihove performanse, ističući što su radili dobro i što bi mogli poboljšati. Ova povratna informacija pomaže policijskim službenicima da uče iz svojih iskustava i razvijaju svoje vještine.
  3. Uključivanje različite uloge i scenarije: Osiguravanje da vježbe simulacije obuhvate različite uloge i scenarije kako bi policijski službenici mogli razviti različite aspekte svojih vještina. To može uključivati uloge kao što su pregovarač, vođa tima, istražitelj ili policijski službenik za upravljanje kriznim situacijama.
  4. Koristenje tehnologiju za simulaciju: Razmisljanje o korištenju simulacijskih alata i tehnologije kako bih stvorili još realističnije okruženje za vježbe simulacije. Ovo može uključivati upotrebu virtualne stvarnosti, računalnih simulacija ili interaktivnih scenarija koji pomažu policijskim službenicima da se bolje pripreme za stvarne situacije.

Hvala na čitanju moje aplikacije nadam se da vam je se svidela ,zelim svu srecu ostalim kandidatima (pozdrav admini :) )💜💛💜💛

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
"Transparentnost i odgovornost: Smatram da je transparentnost ključna za izgradnju povjerenja između policije i zajednice koju služi. Kao lider, zalagat ću se za transparentnost u radu policijske organizacije, redovito informirajući javnost o aktivnostima i rezultatima rada policije. Također, bit ću odgovoran za postupke policijskih službenika te ću osigurati da oni djeluju u skladu s etičkim standardima i zakonskim propisima. Ovo će pomoći u jačanju povjerenja građana u policiju i promicanju suradnje između policije i zajednice. "

Ovaj dio iznad crveni copy paste od Rejected - Lider za FIB | Andrej Kostadinovski a on je ovo uzeo sa AI

"Koristenje tehnologiju za simulaciju: Razmisljanje o korištenju simulacijskih alata i tehnologije kako bih stvorili još realističnije okruženje za vježbe simulacije. Ovo može uključivati upotrebu virtualne stvarnosti, računalnih simulacija ili interaktivnih scenarija koji pomažu policijskim službenicima da se bolje pripreme za stvarne situacije. "

Ovaj dio narandzasti mi jasno daje do znanja da je za ovo koristen neki softver za izradu jer na nasem serveru ovo sto ste napisali nema smisla , vase poboljsanje RP-a u LSPD je " Upotreba virtuelne stvarnosti " - Nije moguce uopste na serveru

Nedovoljno truda + Copy paste od drugog igraca ( dio aplikacije samo ) + mogucnost da je ovo ispisao neki AI softever ne igrac jer dio aplikacije nije uopste moguc ostvariti na GrandRp-u

ODBIJENO !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom