Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Johny Zekonjaa

Senior Administrator
Senior Administrator
1. Vaše ime IRL : Ognjen Popović
2. Vaše godine : 20
3. Vremenska zona : GMT+2
4. Prosjek online po danu : 4-6h
5. Vaš Discord : pucke.
6. Vaše ingame ime : Johnny Zekonja
7. Vaš ID : 23409

Dodatne informacije

1. Lider za Los Santos Police Department

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Iskustvo u vođenju državnih organizacija: Imajući iskustvo u radu unutar visokih pozicija državnih organizacija, stekao sam duboko razumevanje njihovog funkcionisanja. Ovo iskustvo mi omogućava da brzo prepoznam ključne izazove i efikasno koordiniram timove, spreman sam da preuzmem odgovornost vođenja kako bih unapredio rad organizacije.

2.2 Poznavanje struktura i protokola: Kroz svoje prethodne uloge, duboko sam se upoznao sa strukturama i procedurama koje organizacije prate. Razumem kako se uspostavljaju hijerarhije i kako se informacije i odluke obrađuju unutar tih struktura. Moje znanje omogućava brzo prilagođavanje novim situacijama i uspešno vođenje timova.

2.3 Sposobnost prilagođavanja i inovativnosti: Kao kandidat za lidera, ističem svoju sposobnost brzog prilagođavanja promenama i pronalaženja inovativnih rešenja za izazove s kojima se organizacija suočava. Verujem da mogu da donesem svež pristup vođenju, prepoznajući nove prilike i unapređujući efikasnost organizacije. Odlučan sam da koristim ovo iskustvo kako bih doprineo rastu i razvoju organizacije.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Lična interakcija i razgovori: Trebalo bi da svi više ulažemo u razgovore i interakcije između nas u samoj organizaciji. Ne samo da pratimo radnju, već da se stvarno uživimo u likove i njihove odnose. To bi dodalo više dubine i zanimljivosti u samom RolePlayu.

3.2 Uvođenje intenzivne obuke za sve unutar organizacije : Mislim da bi intenzivna obuka i simulacija teskih radnji dosta doprinela samom radu organizacije, jer bi samim tim clanovi stekli malo bolje iskustvo u teskim situacijama. Samim tim manje bi se problema izazivalo i kada bi problemi nastali resili bi se mirno bez preterivanja i bez komplikacija.

3.3
Odnosi između Državnih Organizacija: Kao Lider organizacije, potrudio bih se da odnosi sa drugim državnim organizacijama budu na samom vrhu. Da postoji poštovanje prema svim kolegama i isto tako da budemo spremni da im pomognemo u bilo kom trenutku. Smatram da bi to drastično doprinelo samom ugledu na organizaciju i na liderstvo nad njom.

3.4 Otvorenost za ideje i sugestije: Mislim da bi bilo dobro kad bismo svi imali priliku da iznesemo svoje ideje i sugestije za poboljšanje RolePlay-a. Otvorenost za nove ideje bi nam omogućila da zajedno radimo na stvaranju još boljeg iskustva
.

3.5 Pažljivo odabran tim ljudi: U High Command-i bi bili ljudi od mog maksimalnog poverenja. Tako bi sprečili mnoge konflikte i probleme jer je High Commanda posle Lidera i njegovih zamenika najbitnija karika u vođenju organizacije.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Intervju je odlozen , novi termin za intervju javit cemo u toku dana !
Hvala na razumjevanju !

Simon Corey

Player
Player
Novi termin intervjua je 07.04. u 18 časova , budite u čekaonici na Grand RP discordu u to vrijeme.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom