Informacije
1. Vaše ime u RL: Patrik
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: CET+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 5-13h
5. Vaš Discord: cropatrik
6. Vaše ime u igri: Patrik Vasquez
7 Vaš ID: 53123
Dodatne informacije
1. Lider za... LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Lider LSPD-a volio bih biti jer nikada nisam bio okrenut kriminalu i ne volim kriminal,stvoren sam da se borim protiv kriminala i mislim da sam dovoljno sposoban za to i da sam dovoljno odgovoran da mogu preuzeti takvu ulogu na serveru
- Kao lider zalagao bih se za postizanje, pravednost i ozbiljnost u organizaciji između kolega, jer se bez istih ne može održavati red ni u jednoj organizaciji.
-Kada bih ja bio lider ove organizacije,povećao bih razinu roleplaya,tako da će se isto vrijeme birati ljudi koji su odgovorni za ovaj posao….
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Stroga vrhovna komanda koja neće dopustiti glupiranje bilo kojeg čina bio on hc ili ne
-Odličan odnos između Lidera i drugih zaposlenika nije bitan koji ste čin,radit ćemo odnos prijatelja a ne da se ja kao lider ističem od drugih,nego želim da se osjećam kao da nisam nadređen..
-Aktivni treninzi zapošljenih u pucanju i postavljanju barikada.
-Svakodnevne vježbe i treninzi za održavanje kondicije i želje za rad.
Poboljsan RolePlay u LSPD-u
- Bez toksičnosti i bez vrijeđanja drugih organizacija (ukoliko bude nešto od ovoga lice dobilo crnu listu i zabranu ulaska u bilo koju državnu organizaciju 30 dana)
- Što manje pucanja i korištenja oružja
-Svaki zaposlenik koji se okolo bude hvalio kao državni službenik a nije na dužnosti biti sankcionisan te će sankcije uslijediti na otkaz!
Kriteriji za radni ugovor u LSPD-u:
• Aktivnost (minimalno 3h dnevno osim ako lice donosi određena iskustva koja ne donose ostali kandidati)
• Minimalno 15 ooc godina
• Disciplina
• Postovanje
• Želja za radom
• Kulturno ponašanje
• Dozvola za oružje,vozačka dozvola , ,zdravstveno osiguranje(zdravstveno osiguranje zahtijeva jer ukoliko se netko od zaposlenih potvrdi da mu se može odšteta novcano nadoknaditi )
Novo što bismo dodali u LSPD
• Ispitivanja će se odraditi na bubici LSPD-a ,zbog prevare i čitanja pravila,lica će imati zadatak da se vrte oko nas dok ih budemo ispitivali..
• Mislim da su ispitivanja InGame losa stvar jer ima mnogo prevara gdje lica čitaju pravila i poslije zbog nepoznavanja pravila problema organizacije
Svaki odjeljak činova ima svoju posebnu uniformu po kojoj bismo se prepoznali tko je čin.
Kolege po pravu RolePlay-u neće moći znati tko je ispod balaklave sve dok im kolega ne pruži legitimaciju i krene zajedno u akciju ili patrolu
Obavezna zaduženja:
Svaki zaposlenik u LSPD-u bit će dužan dok će na dužnosti nositi balakavu tijekom akcije, ,događaja kako se lica ne bi mogla skužiti tko je ispod maske ai zbog sigurnosti zaposlenih…
4.Doprinos koji bi vi donijeli organizaciji.
1. Doveo bih veću razinu Roleplay-a
2. Naučio bih ljude kako treba da se radi
3. Svi ljudi bi za mene bili isti ne bi ih gledao na drugi način jer bi za mene svi bili isti bez obzira na čin
4. ozbiljnost i dogovor
5. Ništa ne bih uradio bez dogovora s drugim zaposlenicima
6.Ukoliko netko učini nešto štetno po organizaciji bez obzira na čin će sankcija uslijediti na otkaz!
Rankovi:
1. Obustavite 12h
2. Obustavite 24h
3. Policajac na obuci
4. Policajac
5. Saobraćajni Policajac
6. Komunalni Policajac
7. Visi Policajac
8. Visi Saobraćajni Policajac
9. Zamjenik Vodje Patrole
10. Vodja Patrole
11. Narednik
12 Mlađi Inspektor
13. SWAT Regrut
14. Inspektor
15. Swat Pilot
16. Viši inspektor
17. SWAT Pripadnik
18. Pomoćnik Instruktora Obuke
19. Instruktor obuke
20. Zamjenik Komandira stanice
21. Komandir stanice
22. Zamjenik SWAT Komandira
23. Zamjenik Gl. Inspektora
24. Glavni inspektor
25. SWAT Komandir
26. Pukovnik
27. major
28. Pomoćnik Načelnika
29. Zamjenik Načelnika
30. Načelnik
1. Vaše ime u RL: Patrik
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: CET+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 5-13h
5. Vaš Discord: cropatrik
6. Vaše ime u igri: Patrik Vasquez
7 Vaš ID: 53123
Dodatne informacije
1. Lider za... LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Lider LSPD-a volio bih biti jer nikada nisam bio okrenut kriminalu i ne volim kriminal,stvoren sam da se borim protiv kriminala i mislim da sam dovoljno sposoban za to i da sam dovoljno odgovoran da mogu preuzeti takvu ulogu na serveru
- Kao lider zalagao bih se za postizanje, pravednost i ozbiljnost u organizaciji između kolega, jer se bez istih ne može održavati red ni u jednoj organizaciji.
-Kada bih ja bio lider ove organizacije,povećao bih razinu roleplaya,tako da će se isto vrijeme birati ljudi koji su odgovorni za ovaj posao….
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Stroga vrhovna komanda koja neće dopustiti glupiranje bilo kojeg čina bio on hc ili ne
-Odličan odnos između Lidera i drugih zaposlenika nije bitan koji ste čin,radit ćemo odnos prijatelja a ne da se ja kao lider ističem od drugih,nego želim da se osjećam kao da nisam nadređen..
-Aktivni treninzi zapošljenih u pucanju i postavljanju barikada.
-Svakodnevne vježbe i treninzi za održavanje kondicije i želje za rad.
Poboljsan RolePlay u LSPD-u
- Bez toksičnosti i bez vrijeđanja drugih organizacija (ukoliko bude nešto od ovoga lice dobilo crnu listu i zabranu ulaska u bilo koju državnu organizaciju 30 dana)
- Što manje pucanja i korištenja oružja
-Svaki zaposlenik koji se okolo bude hvalio kao državni službenik a nije na dužnosti biti sankcionisan te će sankcije uslijediti na otkaz!
Kriteriji za radni ugovor u LSPD-u:
• Aktivnost (minimalno 3h dnevno osim ako lice donosi određena iskustva koja ne donose ostali kandidati)
• Minimalno 15 ooc godina
• Disciplina
• Postovanje
• Želja za radom
• Kulturno ponašanje
• Dozvola za oružje,vozačka dozvola , ,zdravstveno osiguranje(zdravstveno osiguranje zahtijeva jer ukoliko se netko od zaposlenih potvrdi da mu se može odšteta novcano nadoknaditi )
Novo što bismo dodali u LSPD
• Ispitivanja će se odraditi na bubici LSPD-a ,zbog prevare i čitanja pravila,lica će imati zadatak da se vrte oko nas dok ih budemo ispitivali..
• Mislim da su ispitivanja InGame losa stvar jer ima mnogo prevara gdje lica čitaju pravila i poslije zbog nepoznavanja pravila problema organizacije
Svaki odjeljak činova ima svoju posebnu uniformu po kojoj bismo se prepoznali tko je čin.
Kolege po pravu RolePlay-u neće moći znati tko je ispod balaklave sve dok im kolega ne pruži legitimaciju i krene zajedno u akciju ili patrolu
Obavezna zaduženja:
Svaki zaposlenik u LSPD-u bit će dužan dok će na dužnosti nositi balakavu tijekom akcije, ,događaja kako se lica ne bi mogla skužiti tko je ispod maske ai zbog sigurnosti zaposlenih…
4.Doprinos koji bi vi donijeli organizaciji.
1. Doveo bih veću razinu Roleplay-a
2. Naučio bih ljude kako treba da se radi
3. Svi ljudi bi za mene bili isti ne bi ih gledao na drugi način jer bi za mene svi bili isti bez obzira na čin
4. ozbiljnost i dogovor
5. Ništa ne bih uradio bez dogovora s drugim zaposlenicima
6.Ukoliko netko učini nešto štetno po organizaciji bez obzira na čin će sankcija uslijediti na otkaz!
Rankovi:
1. Obustavite 12h
2. Obustavite 24h
3. Policajac na obuci
4. Policajac
5. Saobraćajni Policajac
6. Komunalni Policajac
7. Visi Policajac
8. Visi Saobraćajni Policajac
9. Zamjenik Vodje Patrole
10. Vodja Patrole
11. Narednik