Informacije
1. Vaše ime IRL: Ivan Sekulovski
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: preko 9 sata
5. Vaš Discord: petre_kulenkov_53914
6. Vaše ingame ime: Petre Kulenkov
7. Vaš ID: 51955
Dodatne informacije
1. Lider za.....
- FIB (Federal Investigation Bureau)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Imam potencial i znanje da vodim organizaciju,hocu da pomognem da se sprovodi niz teritorije gradova i celu drzavu zakon i pravdu,hocu da se ilegalne radnje (koriscenje i proizvodnu ilegalno oruzje i psihotropne supstance) smale na minimalno nivo,ocu da ljudi budu sigurni dok se voze ili setaju niz grada ili da budu sigurni da nece im niko kidnapirati dete dok se vraca od skole,ocu u ovakvu serioznu organizaciju da ima seriozne ljude koj ce biti spremni da brane drzavu i sakupljaju dokaze koj mogu da nam pomognu da smanjimo kriminal i ilegalne radnje.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Ako postanem lider ove organizacije svako ko oce da udje u organizaciju ce morati znati pravila i zakon i morace da prodje kroz obuku,koj ce prekrsiti neko pravilo ce biti sodvetno kaznjen (Smanjene ranka,Suspend,Kick od organizacije,Black List),rankove ce se dodeluvati sa savetom sa mojm zamenike i svako po zasluzi i posvecenos ce dobijati rankove.
Ako postanem lider moj rankove ce biti:
1. Suspend 24
2. Suspend 48
3. Agent na obuci
4. Agent po obuku
5. Agent za patrolu
6. Agent Klasa II
7. Agent Klasa I
8. Motor Team II
9. Motor Team I
10. Mosad Agent II
11. Mosad Agent I
12. 00 Agent II
13. 00 Agent I
14. Nizi inspektor dokaza
15. Inspektor dokaza
16. Visi inspektor dokaza
17. Pilot
18. Pilot Savetnik
19. Mosad Savetnik
20. 00 Agent Savetnik
21. Pilot Lider
22. Mosad Lider
23. 00 Agent Lider
24. Inspektor Lider
25. Nizi Pregovarac
26. Pregovarac
27. Visi Pregovarac
28. Savetnik Lidera
29. Zamenik Lidera
30. Lider
Hvala na citanju-Petre Kulenkov
1. Vaše ime IRL: Ivan Sekulovski
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: preko 9 sata
5. Vaš Discord: petre_kulenkov_53914
6. Vaše ingame ime: Petre Kulenkov
7. Vaš ID: 51955
Dodatne informacije
1. Lider za.....
- FIB (Federal Investigation Bureau)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Imam potencial i znanje da vodim organizaciju,hocu da pomognem da se sprovodi niz teritorije gradova i celu drzavu zakon i pravdu,hocu da se ilegalne radnje (koriscenje i proizvodnu ilegalno oruzje i psihotropne supstance) smale na minimalno nivo,ocu da ljudi budu sigurni dok se voze ili setaju niz grada ili da budu sigurni da nece im niko kidnapirati dete dok se vraca od skole,ocu u ovakvu serioznu organizaciju da ima seriozne ljude koj ce biti spremni da brane drzavu i sakupljaju dokaze koj mogu da nam pomognu da smanjimo kriminal i ilegalne radnje.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Ako postanem lider ove organizacije svako ko oce da udje u organizaciju ce morati znati pravila i zakon i morace da prodje kroz obuku,koj ce prekrsiti neko pravilo ce biti sodvetno kaznjen (Smanjene ranka,Suspend,Kick od organizacije,Black List),rankove ce se dodeluvati sa savetom sa mojm zamenike i svako po zasluzi i posvecenos ce dobijati rankove.
Ako postanem lider moj rankove ce biti:
1. Suspend 24
2. Suspend 48
3. Agent na obuci
4. Agent po obuku
5. Agent za patrolu
6. Agent Klasa II
7. Agent Klasa I
8. Motor Team II
9. Motor Team I
10. Mosad Agent II
11. Mosad Agent I