Draga Administracijo.
na jucerasnji dan mi je drugar rekao da instaliram redux i objasnio mi je sta je redux,
posle toga poslao mi je link nekog reduxa kojeg sam skinuo i uz pomoc njega i ubacio ga u GTA 5
tog dana radio sam misiju za battle pass da ubijem u areni 30 likova te sam pucao svog drugara u
privatnom mecu, te kada sam spamao klikove na misu dok sam ga ubijao primetio sam da mi se
revolrer uopste ne relouda i da pucam kao iz puske a ne iz revolvera.
Te sam izasao na minut iz te sobe i usao u bitku sa svim oruzijama te sam hteo da vidim da li stvarno ne relouda te sam poceo da spamam
i izaslo mi je ANTI CHEAT CODE#1004 te sam se uplasio i pitao druga sta je ovo on, se smejao i izasao iz calla na discordu. kasnije kada sam ponovo ulazio vidio sam da mi je taj nalog blokiran(twink) a kada ocu da udjem na main pise da mi je ip adressa banovana.
to mi se desilo na twink racunu
Te vas molim da mi date jos jednu sansu uopste nisam mislio da ce me drug ovako izneveriti blokirao sam ga i kunem se da ovo vise nikad nece se dogoditi.nov sam na serveru i uvek postujem pravila, ali za ovo sam ostao bez reci.
znam da twink ne moze da se unbana barem da mi na mein bude ip adressa unbanovana prihvatam money wipe i druge kazne . izvinite na svemu sto se sad desilo ja se izvinjavam.
voleo bih da mi date sansu i priliku da se popravim a ja vam obecavam da ovo vise nikad uraditi necu..
hvala u napred...
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.