Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal Cheat #1004| Napal Fedorov

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
36783
Players nickname
Michael Boss
Administrators nickname
Napal Federov
Date
Jan 12, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/brRHwwU

Mario1995

Player
Player
Lijep pozdrav Postovana Administracijo
banovan sam zbog anti cheata 12.1.2024
priznajem koristio sam cheat i zao mi je sto sam ga prokleto skinuo samo bi volio da mi date drugu sansu da za igram opet na serveru jel mi fali moja dva prijatelja s kojima sam bio u famu i provodio vrijeme sa njima na serveru pristajem na sve i na brisanje novaca na sve sve bas sve samo bih volio zaigarti ponovno na serveru meni je žao, pov nemam od situacije kada sam dobio ban ali priznajem da sam imao cheat i duboko mi je žao sto sam ga skinuo
Lijep Pozdrav Mario.

jedini dokaz

Mario1995

Player
Player
Lijep pozdrav Postovana Administracijo
banovan sam zbog anti cheata 12.1.2024
priznajem koristio sam cheat i zao mi je sto sam ga prokleto skinuo samo bi volio da mi date drugu sansu da za igram opet na serveru jel mi fali moja dva prijatelja s kojima sam bio u famu i provodio vrijeme sa njima na serveru pristajem na sve i na brisanje novaca na sve sve bas sve samo bih volio zaigarti ponovno na serveru meni je žao, pov nemam od situacije kada sam dobio ban ali priznajem da sam imao cheat i duboko mi je žao sto sam ga skinuo
Lijep Pozdrav Mario.

jedini dokaz
samo bi htjeo reci da je to bilo u Ghetu kada sam pucao iz reva koji je pucao brzo i tada sam dobio ban nadam se da ce te mi dati jos jednu sansu hvala unaprijed

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, POV kada ste dobili ban je potreban da se vasa zalba uzme u razmatranje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom