Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5425
Players nickname
Kira Yazumi
Administrators nickname
Mujo Swayze
Date
Mar 14, 2022
Time
21:00
Proofs
https://prnt.sc/QX04Th9pPExV

KiraYazumi

Player
Player
Da li mogu molim te, da dobijem unban. Znaš i sam da sam dobio unban i da sam dobio na osnovu slike ponovo ban. Meni je žao stvarno zbog mog predhodnog ponašanja i stvarno bih želeo da igram sa društvom. Ja shvatam da ima ljudi koji ne žele da budem tu i sve ostalo, al' to je normalno. Stvarno ni jedno pravilo neću prekršiti, to sam planirao i prošli put kad sam dobio unban. Sve je lepo krenulo dok nisam opet dobio ban zbog, znaš već čega. Mislim stvarno se kajem i zbog mog početnog ponašanja koje je iritiralo neke određenje igrače i svima se izvinjavam zbog toga, zaista. Žao mi je stvarno što je tako sve ispalo. Ako bi mi dali šansu da dokažem da može lepo sve da funkcioniše i da pređete preko toga, stvarno bih vam bio zahvalan svima. Mujo, voleo bi kad bi stavio ovo na razmatranje, molim te da mi pružiš šansu za igrom. Stvarno volim GrandRP. Ne bih se ovoliko trudio ni oko čega sigurno. Jako dugo pokušavam i trudim se. Prošlo je dosta vremena. Opet te molim i da pređeš prego svega što se izdešavalo i da mi daš poslednju šansu za igrom, mnogo bi mi značilo.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom