Pozdrav Administracio, Dobio sam ban za doxing gde je navedena osoba koja me je okacila rekla da sam doxovao ili uvredio nekog njegovog briznjeg.Pov koji sam dostavio vidi se da nisam bio upucen u situaciju da su mu ljudi iz moje familije psovali njemu majku.Ja to nisam cuo zbog toga sto sam sluso pesmu na max zvuku (belisarius) i cuo sam samo rec Ruzica i reko sam da je Ruzica seljacko ime iz razloga sto se igracica 1040 u irl tako zove te sam mislio da se prica o njojk.Ona je potpuno uredu sa time i me se tako salimo cesto.Nakon sto sam dobio ban javio sam se Muji kao i liku koji je okacio zalbu
evo ga i link pova gde se vidi da sam gledo ka 1040 i da nisam bio upucen da se neprica o id 1040 Watch Grand Theft Auto V 2024.04.01 - 16.40.12.05 - Trim | Streamable
Aldin Verstapen je super admin i nemislim da je imao losu nameru ali mislim da je samo izvuceno iz konteksta sta sam uradio na povu a sto se tice kontakta sa Mikijem mozete se njemu javiti da potvrdi ono sto je meni rekao

evo ga i link pova gde se vidi da sam gledo ka 1040 i da nisam bio upucen da se neprica o id 1040 Watch Grand Theft Auto V 2024.04.01 - 16.40.12.05 - Trim | Streamable
Aldin Verstapen je super admin i nemislim da je imao losu nameru ali mislim da je samo izvuceno iz konteksta sta sam uradio na povu a sto se tice kontakta sa Mikijem mozete se njemu javiti da potvrdi ono sto je meni rekao