Informacije
1. Vaše ime IRL: Damjan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6-10 saati
5. Vaš Discord pavlovski123
6. Vaše ingame ime:Luna Zuza
7. Vaš ID: 24579
Dodatne informacije
1. Lider za..... Blood Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Bio sam u mnogo organizacije koji su vecinom bande i mislim da znam dovoljno da bi mogo da isprobam poziciju kako Lidera
-Ucinicu sve u mojoj mogucnosti da poboljsam RolePlay i da smanjim prekrsivanje MG-a i sva druga pravila.
-Imam ekipu na koju mogu da racunam i da znam da mogu da mi pomognu sa odrzavanje ove organizacije.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Moj savet za poboljsavanje Roleaplay-a bi bio da ne dam svakome privilegiju da vodi akcije,svako prekrsavanje pravila ce biti strogo kaznjeno (R down ili Suspend)
1. Vaše ime IRL: Damjan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6-10 saati
5. Vaš Discord pavlovski123
6. Vaše ingame ime:Luna Zuza
7. Vaš ID: 24579
Dodatne informacije
1. Lider za..... Blood Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Bio sam u mnogo organizacije koji su vecinom bande i mislim da znam dovoljno da bi mogo da isprobam poziciju kako Lidera
-Ucinicu sve u mojoj mogucnosti da poboljsam RolePlay i da smanjim prekrsivanje MG-a i sva druga pravila.
-Imam ekipu na koju mogu da racunam i da znam da mogu da mi pomognu sa odrzavanje ove organizacije.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Moj savet za poboljsavanje Roleaplay-a bi bio da ne dam svakome privilegiju da vodi akcije,svako prekrsavanje pravila ce biti strogo kaznjeno (R down ili Suspend)