Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
51164
Players nickname
Bambi Markovic
Administrators nickname
Carlos Malchiny
Date
Apr 1, 2024
Time
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=3njSfy6vOtM

Bambi Markovic

Player
Player
Samo da zapocnem ovo sa tim da ovo govorim sa punim postovanjem prema administraciji i adminu Carlosu Malchiny. Saljem ovaj unban appeal ne zato sto zelim da se zalim na admina vec zato sto je ovo bila glupa greska sa moje strane i moje neznanje. Dobio sam prvo ban za G.P 3.2 sto mi je uredu i pravilno donesena odluka sa strane admina, moram priznati da sam malo burno reagovao zato sto je po mom misljenju igrac sa kojim sam imao interakciju izvrsio FailRp ali to je sad nebitno. Posle toga sam sad dobio za G.P 6.17 jer moj softver za snimanje nije snimao ceo ekran vec samo igricu, moram priznati da je to moja greska jer mi je do skoro softver snimao ceo ekran, ali posto mi je malo slabiji komp sam odlucio da vratim samo da mi snima igricu jer mi je manje memorije zauzimalo. Da je ovo moja greska jeste, i da sam pogresio jesam. Ali nisam ja to uradio sa nikakvom losom namerom. Ja stvarno dugo igram ovu igricu i skoro da nikad nisam imao problema sa krsenjem pravila, bilo bi mi glupo da dobijem ban zbog ovako sitne greske. Sa postovanjem, Bambi Markovic.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom