Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Pogresno donesena odluka / Krle Zivkovic

Status
Not open for further replies.
Your ID
48506
Players nickname
Zoki Roki
Administrators nickname
Krle Zivkovic
Date
Apr 3, 2024
Time
19:17
Proofs
https://imgur.com/a/brpwL6g

Zoki Roki

Senior Administrator
Senior Administrator
Evo ovako meni admin govori kako koristenje animacija da uđes u zid ili da prođeš kroz neki zid je BA na ovoj zalbi se to jasno vidi a igrac bude kaznjen za PG Saljem dokaz kako mi admin zo govori a ovo je zalba Approved - BA / 31463 I Mujo ili Abraham ako ovo budu pregledavali neka samo napisu ako ce igrac biti kaznjen za BA

Dadoking842

Player
Player
Evo ovako meni admin govori kako koristenje animacija da uđes u zid ili da prođeš kroz neki zid je BA na ovoj zalbi se to jasno vidi a igrac bude kaznjen za PG Saljem dokaz kako mi admin zo govori a ovo je zalba Approved - BA / 31463 I Mujo ili Abraham ako ovo budu pregledavali neka samo napisu ako ce igrac biti kaznjen za BA
Dobro i sta sad ajde mi reci sta sa tim postizes sta ne kuzim samo igraj igricu i iskuliraj brt jer s ovime neces nigdje stic i tratis svoje i nase vrijeme i pusti ljude da se bave vaznijim stvarima a ne s ljudima kao sto si ti

Zoki Roki

Senior Administrator
Senior Administrator
Dobro i sta sad ajde mi reci sta sa tim postizes sta ne kuzim samo igraj igricu i iskuliraj brt jer s ovime neces nigdje stic i tratis svoje i nase vrijeme i pusti ljude da se bave vaznijim stvarima a ne s ljudima kao sto si ti
Ja zelim pravdu!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom