Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected NG Korumpirana Biografija | Jocaa Boss | 49947 |

Rejected
Status
Not open for further replies.

JocaaBoss

Player
Player
Joined
Oct 25, 2023
Messages
54
Ime: Jocaa Boss
Pol: Muški
Godine: 42
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Beograd
Boja očiju: Plave
Boja kose: Crna
Tetovaže: po rukama i nogama
Prednosti: Snalazljiv,Pametan, Istrajan, Spretan sa oruzijem, dobar u analiziranju situacija, dobar pilot.
Slabosti: Slab sa zivcima, tvrdoglav

Životna priča:
Jocaa je rođen u Beogradu gde je proveo 10 godina svog zivota. On i njegova majka napustili su svoju otadžbinu zbog rata, a otac im je ostao tamo da se bori. Jocinaa majka mnogo je radila u ovom velikom gradu kako bi ga podigla. Jednog dana otišli su u kuću da čiste, ali se vratili kasno. Kada su se vraćali kući, bande su ih opkolile da kidnapuju Jocu. Njegova majka se opirala, ali je umrla u haosu. Kada su ga pokušavali staviti u automobil bande, gospodin Zile i njegova porodica primetili su situaciju i spasili ga. Zile ga je odgajio. Kada je dostigao dovoljno godina da se pridruži Nacionalnoj Gardi, upoznao je Petra. Petar je bio visokopostavljeni oficir u NG kada su se upoznali. Pridružio se NG-u kao regrut za vazduhoplovstvo zahvaljujući Petru.Jocaa je voleo vojnički život i ostao je ovde godinama, provodeći mandat u NG-u, video je mnogo generala. Jocaa je osvojio medalju časti i nakon jednog mandata postao je general pukovnik. Ali nakon što je postao general pukovnik, njegova porodica i država su počeli da se ratuju. Morao je napustiti NG jer je dugovao svom vođi porodice, gospodinu Ziletu, pa nije mogao da se bori protiv njega. Napustio je NG, ali nije se borio protiv države. Nakon što su se njegova porodica i država pomirili, vratio se u NG kao zamenik načelnika vazduhoplovstva. Bio je uspešan i u ovom mandatu i dobio je još jednu medalju. Nakon što se mandat završio, brinuo se o svojoj porodici i radio u porodičnim poslovima, a kada je počeo novi mandat, pozvan je u Nacionalnu gardu kao komandujući general i prihvatio je. Bio je dobar u ovom mandatu, uhvatio je mnoge kriminalce i branio svoju bazu protiv bandita mnogo puta. Ali njegov general je podneo ostavku rano. Nakon toga, njegovi prijatelji u SAHP-u su ga pozvali i pridružio se SAHP-u kao glavni u specijalnoj jedinici. Nakon što je izabran novi general, vratio se u FZ da se pridruži NG-u.
Tokom ovog vremena,Jocaa je osvojio medalju časti i nakon jednog mandata postao je general pukovnik. Ali nakon što je postao general pukovnik, njegova porodica i država su počeli da se ratuju. Morao je napustiti NG jer je dugovao svom vođi porodice, gospodinu Ziletu, pa nije mogao da se bori protiv njega. Napustio je NG, ali nije se borio protiv države. Nakon što su se njegova porodica i država pomirili, vratio se u NG kao zamenik načelnika vazduhoplovstva. Bio je uspešan i u ovom mandatu i dobio je još jednu medalju. Nakon što se mandat završio, brinuo se o svojoj porodici i radio u porodičnim poslovima, a kada je počeo novi mandat, pozvan je u Nacionalnu gardu kao komandujući general i prihvatio je. Bio je dobar u ovom mandatu, uhvatio je mnoge kriminalce i branio svoju bazu protiv bandita mnogo puta. Ali njegov general je podneo ostavku rano. Nakon toga, njegovi prijatelji u SAHP-u su ga pozvali i pridružio se SAHP-u kao glavni u specijalnoj jedinici. Nakon što je izabran novi general, vratio se u FZ da se pridruži NG-u.
Tokom ovog vremena, Jocaa nikada nije zaboravio svoju majku. Odlučio je da se osveti bandama. Ali novac koji dobija od države nije bio dovoljan za to. Uvek misli da radi dobar posao za svet, pomaže drugim organizacijama i bori se protiv kriminalaca. Ali nakon nekog vremena shvatio je da je sprečavanje kriminala suviše teško bez novca. Mislio je da će, kada uhvati kriminalce i preda ih policiji, stopa kriminala opasti i svet će biti bolji. Ali njegov član porodice Vaske mu je pokazao pravi svet. Pomislio je da možda može da zaradi novac na druge načine. Sada provodi dane planirajući kako da zaustavi kriminalce i čini sve što je potrebno u tu svrhu, čak i ako to znači korišćenje njihovog novca.

Karijerna priča:
Jocaa je započeo svoju karijeru kao regrut za vazduhoplovstvo NG-a u mandatu generala Milana. U mandatu generala Ognjena postao je visoka komanda. U mandatu generala Ognjena postao je kasnije general pukovnik. Ognjenov mandat bio je njegovo najbolje vreme i najduze. Previše je podržavao državu iz vazduha. Osvojio je medalju časti i završio ovaj mandat kao general pukovnik i vodja vazduhoplovstva. Pre isteka ovog mandata napustio je NG zbog problema između države i njegove porodice. Radio je u civilnoj avijaciji neko vreme, a nakon što su problemi rešeni, vratio se u NG kao zamenik načelnika vazduhoplovstva. Nakon što je ovaj mandat završen, radio je u porodičnim poslovima. Kada je počeo novi mandat, ponovo je pristupio Nacionalnoj gardi kao komandujući general za vazduhoplovstvo. Nakon rane raspuštanja, pridružio se ponovo SAHP-u kao glavni štab. Čekao je novog generala ovde, a nakon dolaska novog generala Bena ponovo se pridružio NG-u kao visokopostavljeni oficir. Trenutno ulaže sve svoje napore i fokus na hvatanje članova bandi i zarađivanje novca.

Ishodi:
1. Jocaa moze posedovati, prodavati, kupovati, koristiti sva legalna i ilegalna oruzja ( heavy sniper,machine gun ) koja se mogu nabaviti u gradu osim iz svoje organizacije
2. Jocaa moze da saradjuje sa kriminalcima koji zele da pljackaju kamione tokom ammoruna i iste da obija.
3. Jocaa moze uzeti i traziti mito od privedenog lica do 100.000$ kao i sve ilegalne stvari (pancir, oruzije, municija, droga)
4. Jocaa moze da veze, vuce, koristi PDA, prvu pomoc, ubacuje u kola, pretrazuje sa jednom rukom. (Osim pusaka)
5. Jocaa moze pustiti osumnjičene na slobodu ili im očistiti dosije i poternicu ili ih ubije ako ne saradjuju.
6. Jocaa moze muciti ili ubiti osumljicene tokom ispitivanja radi izvlacenja bitnih informacija ako ne zele saradjivati
 

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,783
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom