1. Vaše ime u IRL: Armin
2. Vaše godine: 16 uskoro 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:Kada sam 1 smjena od 13:45 do 21:35 a kada sam 2 smjena od 18:45 do 3:00
5. Vaš Diskord: arminko129
6. Vaše ime u igri: Tahir Kristal
7. Vaš ID : 49409
Dodatne informacije:
1. Zašto želite postati admin? Ja sam se odlučio da postanem admin zato što sam odradio dobar Role play i stekao dobre prijatelje,napravio svoju obitelj ja mislim da sam sa ovim završio Role play pa bih htio da se prebacim u administraciju da pomazem ostalim igračima.
2. Koje su vaše prednosti ? Strpljiv i Ljubazan
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nemam slabosti
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi big postali admin? DA
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Nemam biznis
6. Postoji li neki IRL problem koji vas spriječava da budete aktivni u ovom trenutku? Škola malo
2. Vaše godine: 16 uskoro 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:Kada sam 1 smjena od 13:45 do 21:35 a kada sam 2 smjena od 18:45 do 3:00
5. Vaš Diskord: arminko129
6. Vaše ime u igri: Tahir Kristal
7. Vaš ID : 49409
Dodatne informacije:
1. Zašto želite postati admin? Ja sam se odlučio da postanem admin zato što sam odradio dobar Role play i stekao dobre prijatelje,napravio svoju obitelj ja mislim da sam sa ovim završio Role play pa bih htio da se prebacim u administraciju da pomazem ostalim igračima.
2. Koje su vaše prednosti ? Strpljiv i Ljubazan
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nemam slabosti
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi big postali admin? DA
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Nemam biznis
6. Postoji li neki IRL problem koji vas spriječava da budete aktivni u ovom trenutku? Škola malo