Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
6770
Players nickname
Stella Moretti
Suspect ID
47107
Date of violation
Apr 5, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=3GeIxIPzOKw

zaricka_z

Player
Player
Osjecam se uvredjeno s starne ovog igraca, zato sto mi je odjednom usao u demorgan vjerovatno ga netki admin ubacio i poceo da me psjuje jer smo u ooc demorgan bih vas zamolila da kaznite ovog igraca.

Lager_NyX

Player
Player
lmao enpici druze nisam tebi to reko to sto si ti retardiran to je drugo pa posle ti mora malo se napravis pametan pa da mi seres tu nes sta me vredjas ako ocu tebe da vredjam odma bi te izvredjao i to je to a to sto sam reko da se ubijes ne mora da se shvati kao ooc

Lager_NyX

Player
Player
Osjecam se uvredjeno s starne ovog igraca, zato sto mi je odjednom usao u demorgan vjerovatno ga netki admin ubacio i poceo da me psjuje jer smo u ooc demorgan bih vas zamolila da kaznite ovog igraca.
i ako se osetis uvredlivo ja stavrno ne znam sto igras na server kad te svaka rec uvredi

zaricka_z

Player
Player
lmao enpici druze nisam tebi to reko to sto si ti retardiran to je drugo pa posle ti mora malo se napravis pametan pa da mi seres tu nes sta me vredjas ako ocu tebe da vredjam odma bi te izvredjao i to je to a to sto sam reko da se ubijes ne mora da se shvati kao ooc
prvo sram te bilo zenskom rodu da to kazes drugo Demorgan spada u ooc , hvala lepo molim i drugi put nauci pravila

Lager_NyX

Player
Player
waaaaau zensko wauu sta me boli kurac sto si zensko i ja sam musko pa sta

Lager_NyX

Player
Player
prvo sram te bilo zenskom rodu da to kazes drugo Demorgan spada u ooc , hvala lepo molim i drugi put nauci pravila

pa bolje ti nacui pravcila ustavri nemoj ni se truditi da ih naucis kad te svaka rec uvredi bolje prestani da ighras i tjt

Status
Not open for further replies.
Top Bottom