pucao me je bez da mi kaze da napustim hq.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kao prvo odbrojo ti je 5 sec kao drugo sto ulazis u HQ??? i sto se pravis da si najjacipucao me je bez da mi kaze da napustim hq.
ovako bio me pucao jedan iz nase org i ubio me ja sam ga okacio na forum za tk i onda je dosao ovaj debil jer je taj lik njemu drug i govorio jesi ti retard kacis nase na forum pa su me vredjali pretili mi kikom pa je dosao taj lik kad je zavrsio sa demorganom za tk dosao je u hq psovao mi sve sto imam i dobijo je ban a onda me ovaj drugi koga sam sada okacio na forum krenuo pucati u hq i da mi vezu konopac , imate na forumu taj snimak gde mi je taj lik psovao sve ja se nadam da sam vam sve dokaze rekao i da ce ovo da se resi tako sto ce ovaj lik da dobije kaznu za to , hvala u napred.Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji.
Imate 12h da priložite dokaze cele situacije.
zasto vrijedjas preko foruma, ja bih admine zamolio da ga banuju hvala, trebas imat pov a ne lagat o cijeloj situacijiovako bio me pucao jedan iz nase org i ubio me ja sam ga okacio na forum za tk i onda je dosao ovaj debil jer je taj lik njemu drug i govorio jesi ti retard kacis nase na forum pa su me vredjali pretili mi kikom pa je dosao taj lik kad je zavrsio sa demorganom za tk dosao je u hq psovao mi sve sto imam i dobijo je ban a onda me ovaj drugi koga sam sada okacio na forum krenuo pucati u hq i da mi vezu konopac , imate na forumu taj snimak gde mi je taj lik psovao sve ja se nadam da sam vam sve dokaze rekao i da ce ovo da se resi tako sto ce ovaj lik da dobije kaznu za to , hvala u napred.