Postovana administracijo.. Prije par minuta dobio sam ban za G.P 4.1 i sam ne znam zasto Bio sam na spravama i radio vjezbe kada je admin dosao do mene, rekao sam mu da ga ne cujem zbog ljudi na discordu koji se konstantno deru i vriste i skinuo sam se sa sprave i mutao se na discordu da ga pitam sta mu treba, gdje je on mene utisao i lupio mi ban za G.P 4.1 bez ikakvoga razloga i provjere, imam malu djecu igrao sam se sa njima i rijesavao tu teretanu, i pritiscem E na spravi i drzim dijete u krilu igram se sa njime ovaj mene bana bezveze... Budimo iskreni ja ni ne znam sta je to pravilo niti sam ikada bio kaznjivan za slicno, prvi warn sam dobio neki dan za G.P 6.15 i to je to u malo manje od godinu dana... Kasnije su mi moji ljudi rekli i objasnili za to pravilo tako da ja hladne glave mogu reci da nemam nikakav softwer ili bilo kakav program koji bi se kosio s tim pravilom i pristajem na PC check ako je potrebno... Dugo sam vec u gradu i imam biznise oko kojih sam se dosta mucio i nije mi jasna odluka ovog admina... Nadam se da cete pregledati moju zalbu u sto kracem roku i da ce se ova situacija rijesiti... Hvala unaprijed... Don Patron...