Prije par mjeseci je dobio perma ban i na main i na twink zbog G.P. 1.8 a sad igra na 3 acc illegalno bez da sazna administracija.Treci acc je napravio preko VPN-a.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!dzaba ti trazis kad imas 4 acc i igras illegalno jer si vec dobio perma ban i na twink i na maintrazim da mi se napravi pc check
ne bitno kako mozes da napravis i jeli imas vpn ali imas illegalan accmozes da vidis da uopste ni neam vpn nit znam da ga ukljucim i kako onda mogu da napravim preko vpna
evo slika gdje je banovan za G.P. 1.8Prije par mjeseci je dobio perma ban i na main i na twink zbog G.P. 1.8 a sad igra na 3 acc illegalno bez da sazna administracija.Treci acc je napravio preko VPN-a.
Meni je bonus davat kad nisam prebacio novce na fam balans a kad sam prebacio nisam ni podigao ni dobio bonusmolicu da se kazni ID 15846 razlog 1.8 Zabranjeno je komuniciranje između vašeg glavnog računa i twinka. Svaki prijenos imovine ili novca dovest će do TRAJNE zabrane oba računa.
covek iz fama posle toga sto je ID 48342 twink od 15846 scamao coveka za 20mil dan posle mu je izdat bonus od istih tih para
Prije par mjeseci je dobio perma ban i na main i na twink zbog G.P. 1.8 a sad igra na 3 acc illegalno bez da sazna administracija.Treci acc je napravio preko VPN
ne lazi molim teMeni je bonus davat kad nisam prebacio novce na fam balans a kad sam prebacio nisam ni podigao ni dobio bonus
Sto administratori mogu da vide
vidjet cemo je li lazem ili nene lazi molim te