Merhaba, bu oyunda yeniyim ve neredeyse iki buçuk ay oldu. Oyunda iki hesabım var. Birinde sorun çıkınca diğerinde oynayıp tasarruf ediyorum. Diğer hesabımdaki sorun çözülünce o parayı kendi hesabıma aktardım ve bu yüzden banlandım ve bunun yasak bir şey olduğunu bilmiyordum. Bunu okuyup değerlendirecek yöneticiye şunu söylemek isterim: Tek arkadaşımın bulunduğu sunucu 3 var, üzerinde oynamayı çok isterim. Hatta gerekirse oyundaki tüm paramı verip, eğer para istersen bütün arabalarım dahil satarım. Sunucu 3 oyuncumun ID'si 69398. Lütfen yasağımı kaldırın. Eğer istersen her gün beni kontrol etmeye gel. Ama lütfen yasağımı kaldır. Onlar benim gerçek hayatta ve bu oyunda tek arkadaşlarım. Onlardan ayrı kalmak istemiyorum. İsterseniz oyunda her gün kazandığım parayı size vereceğim. Lütfen beni ciddiye alın. Yalan söylemiyorum, bu oyuna normalden daha fazla saat harcadım ve gerçekten 3. sunucuda oynamak istiyorum ve şunu söylemek istiyorum, kötü bir insan değilim. Sadece başkalarının bunun için alternatif bir yöntemi olduğunu bilmiyordum ve her şeyi bilmemenin suç olmadığını düşünüyorum ama tek istediğim o sunucuda3 oynamak ve bunu defalarca söylemek istiyorum. İsterseniz oyundaki tüm paramı size verip arabalarımı satarım, lütfen yasağımı kaldırın.