Poštovana Administracijo,
Zbog konstantnog kršenja pravila igrač ID 37369 je već bio banovan na 7 dana. ( Approved - Konstantno krsenje pravila I 37369 )
Od tada je igrač još više nastavio sa grubim kršenjem raznoraznih pravila, te ubijao RP drugim igračima.
U prilogu dostavljam sve žalbe po kojima je bio sankcionisan i mišljenja sam da ovakvi igrači samo ruže sliku o ovom projektu.
Kada se samo pomisli kakvu je katastrofu izazvao svojim nedoličnim ponašanjem a i koliko je lepih trenutaka istim ubio zaista se počnem preispitivati.
Na svu sreću velika većinja ljudi koju sam upoznao ovde mi daju želju da nastavim ovde i igrati, ali mišljenja sam da ovakvi igrači zaista ne zaslužuju biti ovde.
Prilozi :
Approved - MG I 37369
Approved - BA+VDM I 37369
Approved - G.P. 6.15 I 37369
Approved - Ban za G.P. 1.4 I Relja Shayk
Dotični igrač je čak bio banovan za Forum rule 9.
Sve gore pobrojane žalbe su se desile posle banovanja na 7 dana (što je bilo 08.02.2024e)
Svako dobro
Gran Daddy
PS: Molim da o Thread-u odlučuju Gospodin Mujo ili Gospodin Abraham.
Zbog konstantnog kršenja pravila igrač ID 37369 je već bio banovan na 7 dana. ( Approved - Konstantno krsenje pravila I 37369 )
Od tada je igrač još više nastavio sa grubim kršenjem raznoraznih pravila, te ubijao RP drugim igračima.
U prilogu dostavljam sve žalbe po kojima je bio sankcionisan i mišljenja sam da ovakvi igrači samo ruže sliku o ovom projektu.
Kada se samo pomisli kakvu je katastrofu izazvao svojim nedoličnim ponašanjem a i koliko je lepih trenutaka istim ubio zaista se počnem preispitivati.
Na svu sreću velika većinja ljudi koju sam upoznao ovde mi daju želju da nastavim ovde i igrati, ali mišljenja sam da ovakvi igrači zaista ne zaslužuju biti ovde.
Prilozi :
Approved - MG I 37369
Approved - BA+VDM I 37369
Approved - G.P. 6.15 I 37369
Approved - G.P. 6.15 | 38227
Postovana Administracijo! Fino se vidi na POV-u, da lice iz NG-a, po ID-u 38227 puca na mene, a ja ni kriv ni duzan..
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.10 + Doxing | 16356
Kao sto se na snimku cuje: Moj poznati drugar, Limrex Sanchez, govori Milanu Bucojevicu preko Discorda, da mu se napusi one stvari uzduz i popreko. Nakon toga, Milan Bucojevic reaguje IC, zatim ubija Limrexa, i privodi ga. To sve dok je Limrex na Discordu, znaci ne vidi sta se desava IC. Svi smo...
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15 | 38227
Postovana Administracijo! Fino se vidi na POV-u, da lice iz NG-a, po ID-u 38227 puca na mene, a ja ni kriv ni duzan..
gta5grand.com
Approved - CR, VDM | 37369 41308
Udario sam ga slucajno sa motorom kod black marketa i bio je bezobrazan ovaj lik 41308, seo u auto kod 37369 i nakon toga me jurili da me gaze, drugi auto me je srusio i on dosli i nastavili da me gaze, vidi se u klipu kako su bili bezobrazni. Mislim da je ovo vredjanje bilo skroz bezveze
gta5grand.com
Approved - CB,UB,MG|37369
Lice dolazi u stanicu te provocira mene i kolege kako bi stekao neku reakciju Lice radi UB jer je nerealno da ti u rl udjes u policijsku stanicu sa puskom, u ovom slucaju mitraljezom MG lice radi kada govori Anti-Afk,ja po rp ne znam sta je Anti-Afk! OFFTOP Comment da se kazni!!!!
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15, MG, FailRP, P.D. 5.5 | LSPD
Sve se vidi u POV-u kako momci nerealno MG-aju svo vreme + abuse gz, ovaj puca bez brojanja i na kraju ulaze u geto... Sve u POV
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15, FearRP | 19596
Sve se vidi kako u POV-u ID:37369 i ID:30442 broje ovoj dvojici iz LSPD-a, ubijaju ih te doticni ID:19596 vadi pusku bez ikakvog Fear-a i radi 6.15 puca na momke bez ikakvog brojanja, + doticni nosi balaklavu van duznosti!! Zamolio bih da se kazni ovakvo krsenje pravila.
gta5grand.com
Approved - G.P. 1.1, G.P. 1.4 | 37369 37746
U prethodnih mesec dana ID 37369 se hvalio kako je nabavio novi twink... Nazvao ga je "40k ID twink"... U jednom trenutnu se desilo da je sam pokazao da je na jednom accountu kojem ID pocinje sa 40xxx... Molim seniore da provere ID 37369 kao i njegov TWINK (ID 37746) a i ovaj treci account gde...
gta5grand.com
Dotični igrač je čak bio banovan za Forum rule 9.
Sve gore pobrojane žalbe su se desile posle banovanja na 7 dana (što je bilo 08.02.2024e)
Svako dobro
Gran Daddy
PS: Molim da o Thread-u odlučuju Gospodin Mujo ili Gospodin Abraham.