Poštovani admin, Leon Zaza, dva puta me je zatvorio u zatvor na 120 minuta zbog nerealnog ponašanja. Prvi put zbog ne unošenja komandi /me i /do pri džeparanju, ok. Drugi put zbog postavljanja roštilja na sred ulice, 2 sata zatvora, i na to sam rekao ok. Kao vrhunac, evo ga i treći put na osnovu prijave maloletnog deteta da ne vređam nikoga, u najmanju ruku nevaspitanog, koji šalje snimak (/661255/by Puki), a moj ID je 58363. Trajanje snimka je 35 sekundi i vidi se kako ga ja udaram, ali ne vidi se ceo minut ranije gde on mene napada i udara, do udarca pre smrti to se ne vidi, ali se vidi kako ja njega udaram. Ja sam bez prava na žalbu i glas poslat na 2 sata kao da je 5 minuta u pitanju na robiju. Molim vas da ovo sankcionišete da se ne ponavlja, ako zbog roštilja na ulici, koji ću uzgred sutra da idem da raspalim u RL ispred kuće na sred Vračara, pa ću da vam slikam da vidite šta je UB. I pesničenja ispred zatvora, gde niko nije ni onesvešćen, a prodaje se droga, puca se na svakom cosku. Za pucanje na policajca sam dobio 75 minuta, a za obicnu tuču, jer je to gospodin admin, on i ostali se igraju admina, cast izuzecima, ležimo po 2 sata.