Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
44816
Players nickname
Leo White
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Apr 7, 2024
Time
17:46
Proofs
https://imgur.com/a/G6UUeln

Leo White

Player
Player
Ja sam se vozio po gradu sa autom i od jedanput samo sam dobio ban na 60 dana zbog GP 1.4 Zabranjeno je imati više od 2 Računa ali ja sam imao samo 2 nisam imao 3 moj pravi i jedini TWINK na kojem sam igrao je ID 49534 i MAIN 44816 na twinku sam dobio PERMA BAN radi
G.P 1.1 Kreirani račun vlasništvo je autora, vaš račun se ne može dijeliti niti trgovati. | STALNA ZABRANA.
tako da ja bih vas zamolio da pregledate logove ili nesto da vidite da nisam imao 3 Računa jer igram vec dugo na ovom projektu i samo tako da dobijem ban na 60 dana mislim meni nije problem cekat 60 dana ali crko bi od dosade da nema Grand rp-a hvala unapred.

Leo White

Player
Player
Povlacim zalbu sacekat cu 60 dana
povlacim zalbu i setio sam se da sam dao drugaru jos jedan account jer on nije imao svoj gmail pa sam mu dao svoj zato sam dobio ban zbog toga hvala i izvinite na ovoj zalbi moj drugar taril boban isto je postavio zalbu ali rekao sam mu da povuce jer sam se setio da sam mu dao taj account jer je mislio da je dobio ban bez razloga sledeci put ce napraviti svoj account nismo znali da se to ne smije

Leo White

Player
Player
samo da znate ovo nije GP 1.1 Jer ja kad sam mu dao gmail ja sam mu dao samo da napravi account sa njime account nije bio prije napravljen on nije imao email pa sam mu ja dao svoj da se registruje samo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom