Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19516
Players nickname
Djordje_Starcevic
Suspect ID
24,16222,16421,17984
Date of violation
Mar 16, 2022
Time of violation
01:10
Proofs
https://streamable.com/imxb4i

Djordje Starcevic

Player
Player
  1. Culi smo pucanje u komsiluku i otisli smo da proverimo sta je. Kada smo stigli videli smo par ljudi iz fib-a i oni su krenuli da nas pucaju bez ikakvog razloga i cak nam nisi ni dali naredbu da stanemo.

Gagi_Tajfun

Blocked
Blocked
Sto se ne cuje sta se prica na discordu ili sta pricas preko radija plus jos jurisate sa puskama prema njima pa i ja bi vas pucao

Djordje Starcevic

Player
Player
Ne pricam na diskordu pricam IC, nije radio mikrofon sto se moze videti na snjimku da sam pokusao na radio da pricam, Nema veze sa cime ja trcim dal to bilo oruzije ili nesto drugo (Oni su prvi zapucali zato smo i drzali puske, culi su se meci) policija mora prvo da da neku naredbu ili objasnjenje sta se desava i zasto pucaju.

Mece Darkin

Player
Player
Prvo bili smo ja i kolega znaci samo dva clana FIBA pusti ceo snimak gde ti pucas na nas i gde bezis po vinewoodu, ja stvarno nemam komentar za ovu tvoju sramotu drzis oruzije i jos kacis zalbu na fib to je sve od mene koji crni rdm prijatelju kada se vidi da imas pusku i jos trcis prema nama??? hoces da te pozovem jos na kafu?

Last edited:

Djordje Starcevic

Player
Player
Off topic commentare necemo i napise ga... ali nmvz, Prvo dolazite do Fam kuce bez razloga i pocinjete otvorenu paljbu na nas i ocekujete da stojim i da gledam, ako ste vec drzavna organizacija tu moraju da imaju pravila ko sto imaju koja vi niste ispostovali sto se jasno vidi, a pricate neku drugu pricu stojim ispred kuce i cujem pucnjavu IC sta bi instiktivno bilo ko uradio ispred svoje kuce zapitaj se samo.

Stefan Makaveli

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • (Koliko vidim imali ste oruzije u rukama FIB je imao pravo vas napasti bez upozorenja jer im je zivot bio ugrozen )​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom