1. Vaše ime IRL Filip
2. Vaše godine 16
3. Vremenska zona GMT + 1
4. Prosjek online po danu Od 5 do 10h
5. Vaš Discord filip210257
6. Vaše ingame ime Fico Mijatovic
7. Vaš ID 50532
Dodatne informacije
1. Lider za..... Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.Iskustvo u bandama zaista sam bio u dosta bandi ( The ballas The families Marabunda Los Santos Vagos Itd)Svuda sam imo maksimalno postovanje prema svakom clanu a pogotovo prema visem cinu uvek sam se trudio da pomogenem ostalima bilo kad je to potrebno
makar bila najteza situacija.
2.Razumevanje uvek imam razumevanje prema svima nebitno koj su cin uvek bih izdvoio vremena za savkog kolko god bilo to potrebno sa punim postovanjem bih razgovaro sa svakome.
3.Iskustvo sa liderstvom nemam bas puno iskustva nazalost sto se tice liderstva ali sve ostalo je na nivou hteobih da i ovo isprobam
ali sa obzirim na ostalo iskustvo mislim da ce mi sjajno pristati ova pozicija.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Mislim da svaki cin treba biti ispostovan i da se medjusobno svi postujemo nebitno da li su to veci ili manji cinovi komunikacija na nivou cest odlazak na dogadjaje npr: (talacke,robove itd....)redovan razgovor sa svima sastanci gde svako moze da izlozi ono sto misli radnik nedelje bi bio onaj koj se najvise trudi takodje jako bitnk bonusi.
Rankovi:
1.Suspend
2.New Boy
3.Seller
4.Provider
5.Shooter
6.Grafitti Crew
7.Grafitti Crew Leader
8.Street Boss
9.Territory Protector
10.Original Gangster
11.Enforcer
12.CO-Boss
13.Big Boss
Hvala na izdvojenom vremenu za mene i moje aplikaciju srecno svi lolm ostalim kandidatima!!!
2. Vaše godine 16
3. Vremenska zona GMT + 1
4. Prosjek online po danu Od 5 do 10h
5. Vaš Discord filip210257
6. Vaše ingame ime Fico Mijatovic
7. Vaš ID 50532
Dodatne informacije
1. Lider za..... Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.Iskustvo u bandama zaista sam bio u dosta bandi ( The ballas The families Marabunda Los Santos Vagos Itd)Svuda sam imo maksimalno postovanje prema svakom clanu a pogotovo prema visem cinu uvek sam se trudio da pomogenem ostalima bilo kad je to potrebno
makar bila najteza situacija.
2.Razumevanje uvek imam razumevanje prema svima nebitno koj su cin uvek bih izdvoio vremena za savkog kolko god bilo to potrebno sa punim postovanjem bih razgovaro sa svakome.
3.Iskustvo sa liderstvom nemam bas puno iskustva nazalost sto se tice liderstva ali sve ostalo je na nivou hteobih da i ovo isprobam
ali sa obzirim na ostalo iskustvo mislim da ce mi sjajno pristati ova pozicija.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Mislim da svaki cin treba biti ispostovan i da se medjusobno svi postujemo nebitno da li su to veci ili manji cinovi komunikacija na nivou cest odlazak na dogadjaje npr: (talacke,robove itd....)redovan razgovor sa svima sastanci gde svako moze da izlozi ono sto misli radnik nedelje bi bio onaj koj se najvise trudi takodje jako bitnk bonusi.
Rankovi:
1.Suspend
2.New Boy
3.Seller
4.Provider
5.Shooter
6.Grafitti Crew
7.Grafitti Crew Leader
8.Street Boss
9.Territory Protector
10.Original Gangster
11.Enforcer
12.CO-Boss
13.Big Boss
Hvala na izdvojenom vremenu za mene i moje aplikaciju srecno svi lolm ostalim kandidatima!!!