Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected LSPD Korumpirana biografija | Steven Cooper | 53139

Rejected
Status
Not open for further replies.

Steven Cooper

Player
Player
Joined
Jan 26, 2024
Messages
7
Organizacija: LSPD

Ime: Steven Cooper
Pol: Muško
Starost: 28
Nacionalnost: Amerikanac
Mjesto rodenja: Los Santos
Otac: Vayne Cooper
Majka: Ema Brooks
Tezina/visina:98kg/196cm
Boja ociju: smeda
Boja kosa: Braon
Tetovaza: Telo, ruka
Prednosti: Snalazljiv, bogato iskustvo, Pametan
Slabosti: kratko strpljenje

Zivotna prica:
Steven Cooper rođen je 18. januara 1991. godine u Los Santosu, živopisnom gradu na obali mora poznatom po svojoj bogatoj kulturnoj sceni i raznolikom stanovništvu. Odrastajući u ovom dinamičnom gradu, Steven je od ranog detinjstva bio fasciniran različitim aspektima života, a posebno je bio intrigiran dinamikom kriminalističkih priča koje su se odvijale u njegovom gradu.
Još od malih nogu, Steven je pokazivao interesovanje za razumevanje kriminalističkih istraga i mehanizama pravde. Ova radoznalost je samo rasla kako je Steven stasavao. Nakon završetka srednje škole, odlučio se posvetiti svojoj strasti i upisao se na kriminalistički fakultet u Los Santosu.
Tokom studija, Steven je intenzivno učio o forenzičkim metodama, psihologiji kriminalaca, pravnim sistemima i mnogim drugim relevantnim oblastima. Bio je posvećen student, uvek težeći ka tome da stekne dublje razumevanje kriminalističkih procesa i njihovih implikacija na društvo.
Nakon uspešno završenog fakulteta, Steven je počeo da radi kao detektiv u lokalnoj policijskoj stanici u Los Santosu. Njegova oštroumnost, analitičke sposobnosti i posvećenost poslu brzo su ga istakle među kolegama. Ubrzo je postao ključni član istraživačkih timova koji su se bavili različitim kriminalnim slučajevima, od krađa do ozbiljnijih krivičnih dela.
Sa svakim novim slučajem, Steven je učio i napredovao, stalno se trudeći da unapredi svoje veštine i doprinese pravdi. Međutim, njegova posvećenost poslu često ga je stavljala u teške situacije, suočavajući se sa opasnim kriminalcima i složenim istragama.
I pored izazova sa kojima se susretao na svom putu, Steven je ostao nepokolebljiv u svom cilju da služi pravdi i čini svoj grad sigurnijim mestom za sve građane. Njegova životna priča predstavlja primer posvećenosti, hrabrosti i odlučnosti da se suoči sa izazovima i nastavi napred, čak i kada je put ispunjen preprekama.

Prica o karijeri:

Steven Cooper je započeo svoju karijeru u policijskoj stanici Los Santosa kao mladi, ambiciozni policajac. Počeo je kao komunalni policajac, obavljajući rutinske patrole po gradu i reagujući na pozive građana. Iako su počeci bili skromni, Steven je pokazivao izvanrednu posvećenost poslu i brzo je sticao poverenje svojih nadređenih i kolega.
Njegova oštroumnost i analitičke sposobnosti ubrzo su ga istakle među kolegama, te je brzo napredovao kroz redove. Postao je deo istraživačkih timova koji su se bavili složenim slučajevima, od pljački do ubistava. Steven je pokazao izuzetnu veštinu u vođenju istraga i rešavanju slučajeva, što je rezultiralo njegovim postavljanjem na mesto komandira patrolnog osoblja u relativno kratkom roku.
Kao komandir patrolnog osoblja, Steven je bio odgovoran za koordinaciju timova patrolnih policajaca, nadgledanje njihovog rada na terenu i osiguravanje da se zakoni poštuju. Njegova sposobnost vođenja tima i donošenja brzih, ali mudrih odluka, činili su ga cenjenim liderom među kolegama i poštovanim autoritetom među građanima Los Santosa.
Međutim, uprkos svom uspehu i poštovanju koje je stekao, Steven je postao sve više frustriran ograničenjima i birokratijom koja je često sprečavala pravdu da bude dostignuta. Počeo je sumnjati u efikasnost pravnog sistema i počeo se povezivati sa sumnjivim ličnostima iz podzemlja Los Santosa.
Njegova frustracija i razočaranje postepeno su prerasli u gorčinu, a njegova moralna kompas se polako počeo gubiti. Pod uticajem korumpiranih pojedinaca, Steven je postao sve skloniji prihvatanju mita i korupciji kako bi ostvario svoje ciljeve i osigurao ličnu korist.

Ishodi:
-Steven moze da podize oruzije sa poda, veze,vuce,lijeci, otvara PDA, penje uz merdevine i stavlja u auto sa pistoljem u ruci(ne puskom)
-Steven moze da onesvjesti/uradi atentat na kolegu kako bi oslobodio osobu bitnu njemu/prijatelja/dousnika.
-Steven moze razbijati tudje kamerice,kao tražiti i uzeti od privedenih mito (do 100k),oruzje, municiju, pancire, balaclavu, drogu i pustati u teretanu
-Steven moze ukloniti poternicu ili ocistiti dosije osobi bitnoj njemu.
-Steven moze ici 2v1 zbog bogatog iskustva u pucanju.
-Steven moze muciti i bahato ponasati prema kolegama, civilima, banditima.. (ne na talackoj)
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom