Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected LSPD Korumpirana biografija | Stojaa Stojanovic | 50510

Rejected
Status
Not open for further replies.

Stoja Stojanovic

Player
Player
Joined
Dec 23, 2023
Messages
55
Ime:Stojaa Stojanovic
Starost:21
Nacionalnost:Balkanac
Mesto rođenja:Los Santos
Pol:Muski
Boja očiju:plava
Boja kose:Smedja
Tetovaže:Na stomaku i na nogama
Prednosti:Zna se pucati i tuci
Slabost:Nema


Životna priča: 100+ reči:
Stojaa se rodio u malom gradu Los santos.Ziveo tu sam njegovim roditeljima i sa bakom i dekom.Stojaa je od malenih nogu imao ljubav prema Policiji i oduvek je hteo postati pravi policajac.Kao mali voleo je puske pa je svakoga dana trazio roditeljima da mu kupuju puske.Ta ljubav prema policiji i prema oruziju je nasledio od svog deke.Kada je Stojaa malo porastao deka ga je upisao na streljastvo.Ubrzo je i to zavoleo i naucio se pucati.Za Stojin 18 rodjendan Stoja je na poklon od svojih bake i deke dobio njegov omiljeni pistolj revolver.Stojaa je malo kasnije otisao da sluzi vojsku.U vojsci se pokazao veoma dobro.Stoja je sluzio vojsku do 19 godine te su ga onda zvali u LSPD.Stojaa je obozavao LSPD.Prvi dan su mu se svi smejali i rugali dok nisu dosli u streljanu.U streljani je Stojaa oborio sve moguce rekorde ikad napravljene.Malo posle toga Stoja je otisao u penziju i sada zivi svoj mirni zivot sa porodicom.

Priča o karijeri: 100+ reči:
Stojaa je zapoceo svoju karijeru u centralnoj policijskoj stanici u Los Santosu,kao ambiciozni policajac.Poceo je kao komunalni policajac,obavljajuci rutinske patrole po gradu i reagujuci na hitne pozive gradjana.Stojaa je pokazivao izvanrednu posvecenost poslu i brzo je sticao poverenje svojih nadredjenih i kolega.Njegove vestine i znanje ubrzo su ga istakle medju kolegama,te je brzo napredovao kroz redove.Postao je deo S.W.A.T tamo je resavao mnogo slucajeva i skoro svi su bili uspesni.Bio je ogroman primer za sve ostale kolege kako treba da se radi ovaj posao.Radio je posao svim srcem sto je imao.
Međutim, uprkos svom uspehu i poštovanju koje je stekao, Stojaa postao sve više frustriran ograničenjima i birokratijom koja je često sprečavala pravdu da bude dostignuta. Počeo je sumnjati u efikasnost pravnog sistema i počeo se povezivati sa sumnjivim ličnostima iz podzemlja Los Santosa.
Njegova frustracija i razočaranje postepeno su prerasli u gorčinu, a njegova moralna kompas se polako počeo gubiti. Pod uticajem korumpiranih pojedinaca, Stojaa je postao sve skloniji prihvatanju mita i korupciji kako bi ostvario svoje ciljeve i osigurao ličnu korist.

Ishodi:
1-Stojaa moze da podize oruzije sa poda,veze,vuce,lijeci,otvara PDA,penje uz merdevine i stavlja u auto sa pistoljem u ruci(ne puskom).
2-Stojaa moze da onesvjesti/uradi atentat na kolegu kako bi oslobodio osobu bitnu njemu/prijatelja/dousnika.
3-Stojaa moze razbijati tudje kamerice,kao traziti i uzeti od privedenih mito (do 100k),oruzje,municiju,pancire,balaclavu,drogu i pustati u teretanu.
4-Stojaa moze ukloniti poternicu ili ocistiti dosije osobi bitnoj njemu.
5-Stojaa moze ici 2v1 zbog njegovog iskustva u pucanju.
6-Stojaa moze muciti i bahato ponasati prema kolegama,civilima,banditima...(ne na talackoj).
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom