Informacije
1. Vaše ime IRL:Karbi
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GTM +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):14:00 do 19:00 ili 9:00 do 13:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):4-5 sata nekada i vise
6. Vaš Discord: karbijr
7. Vaše ingame ime: Karbii Junior
8. Vaš ID: 18812
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Želio bih postati admin jer ima puno ljudi koji krše pravila i meni je to malo nepravedno, želim pomoći početnicima i drugima na tiketima. Aktivan sam dosta i samim time želio bih pomoći ovome projektu da ima što manje ljudi koji će kršiti pravila.
2. Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti su to što imam strpljenja, odgovaram brzo na tikete, aktivan sam i to što volim pomagati.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Mrzim nepravdu, vrjedjanje i psovanje, pogotovo roditelja.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Hoću.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste
administrator)
Nemam biznis tako da da.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne.
Hvala na čitanju i razumevanju.
Karbii Junior
1. Vaše ime IRL:Karbi
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GTM +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):14:00 do 19:00 ili 9:00 do 13:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):4-5 sata nekada i vise
6. Vaš Discord: karbijr
7. Vaše ingame ime: Karbii Junior
8. Vaš ID: 18812
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Želio bih postati admin jer ima puno ljudi koji krše pravila i meni je to malo nepravedno, želim pomoći početnicima i drugima na tiketima. Aktivan sam dosta i samim time želio bih pomoći ovome projektu da ima što manje ljudi koji će kršiti pravila.
2. Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti su to što imam strpljenja, odgovaram brzo na tikete, aktivan sam i to što volim pomagati.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Mrzim nepravdu, vrjedjanje i psovanje, pogotovo roditelja.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Hoću.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste
administrator)
Nemam biznis tako da da.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne.
Hvala na čitanju i razumevanju.
Karbii Junior